fcb.portal.reset.password

La 1a Diada del Soci Solidari es va celebrar el 22 de desembre del 2011, en el partit contra L'Hospitalet / FOTO: ARXIU FCB

Per segon any consecutiu, el FC Barcelona organitza la Diada del Soci Solidari, una campanya que es desenvoluparà coincidint amb el partit de Copa del Rei contra l’Alabès, previst per a finals de novembre al Camp Nou, corresponent a la tornada dels setzens de final. Una vegada més, els socis i sòcies podran tornar a mostrar el seu caràcter més solidari a través d’una iniciativa que ja va tenir molt èxit la temporada anterior i que va ser pionera al nostre país.

La Diada del Soci Solidari parteix d'una premissa fonamental: la complicitat dels abonats al Camp Nou perquè alliberin el seu seient gratuïtament per a un partit concret per poder-lo oferir a col·lectius d'interès social. Enguany, les entitats beneficiades seran Benestar Social, la Creu Roja i entitats d'acció social col·laboradores de la Fundació FC Barcelona. Aquesta iniciativa està liderada per l’Àrea Social del Club conjuntament amb la Fundació FC Barcelona.

Una vegada més, el Club demana la complicitat dels socis perquè alliberin els seus seients gratuïtament per poder oferir-los a aquests col·lectius d’interès social. Per aquest motiu, el FC Barcelona fa una crida perquè aquesta 2a Diada del Soci Solidari torni a ser un èxit i s’arribi a més entitats socials i, per tant, més beneficiats.

Com ja es va fer en la primera edició, enguany també se sortejaran 10 localitats a la Llotja per a aquell dia de partit entre tots els socis abonats que alliberin el seu seient com a mostra d'agraïment per col·laborar en aquesta iniciativa solidària. A més, també se sortejarà una samarreta signada per tots els jugadors del primer equip de futbol.

Cardoner: “Necessitem la voluntat dels socis”

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, recorda que la primer edició d’aquesta campanya va ser “un èxit que cal atribuir al soci del Barça”. En aquest sentit, ressalta que “el projecte està dirigit perquè aquest tacte solidari comenci pel nostre soci”. Cardoner, que apunta que des del Club “es donaran totes les facilitats possibles” per garantir l’èxit de la campanya, fa una crida en el nom del FC Barcelona per tal que els socis “alliberin els seus seients per fer un regal a un ciutadà que tindrà la possibilitat d’assistir al Camp Nou”. I insisteix: “Necessitem la voluntat dels socis perquè facin aquest alliberament amb l’objectiu de fer feliç tantes persones”.

Com podeu alliberar?

El Club posarà a disposició dels socis i sòcies totes les vies possibles per facilitar l'alliberament d'entrades, que es podrà fer mitjançant el web oficial del Club www.fcbarcelona.cat, per telèfon al 902 18 99 00 o de manera presencial a l'oficina de l'OAB (Oficina d'Atenció al Barcelonista) i a l’oficina i a les carpes del cens, a partir del proper 8 de novembre. Els socis tindran dues opcions per alliberar les seves localitats: Seient Lliure amb les condicions habituals d’alliberament i el Seient Lliure Solidari, amb l’alliberament extraordinari sense retribució.

Les entrades per a aquest partit seran a preu popular i aniran dels 5 als 21 euros per als socis i dels 9 als 41 euros per al públic en general.

1a Diada del Soci Solidari

La 1a Diada del Soci Solidari es va celebrar el 22 de desembre del 2011, de la temporada 2010/11, amb motiu del partit contra L’Hospitalet també corresponent a la tornada dels setzens de finals de la Copa del Rei. Més de 33.000 persones de més de 400 entitats de diferents ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social es van beneficiar d’aquesta iniciativa en aquesta primera edició.

Tornar a dalt