fcb.portal.reset.password

11a Trobada de Jugadors del FC Barcelona / FOTO: David Cuéllar

Andoni Goikoetxea i Eusebio Sacristán han estat els participants més destacats en l’11a Trobada de Jugadors del FC Barcelona, celebrada aquest dissabte a Sant Carles de la Ràpita. Els exfutbolistes del Dream Team han gaudit d’una jornada que ha comptat amb la presència de la primera Copa d’Europa blaugrana. I és que el trofeu aconseguit a Wembley l’any 1992 ha sortit per primer cop del Museu del FC Barcelona amb motiu de la celebració del 20è aniversari de la conquesta europea. Fins a les Terres de l’Ebre també s’hi han apropat els directius del Club Toni Freixa, Silvio Elías i Javier Bordas, que han volgut compartir aquest dia de germanor amb els exjugadors del Barça.

La jornada ha començat amb tres partits a l’estadi municipal La Devesa, on s’han enfrontat equips dividits en diferents franges d’edat. Posteriorment, i en un ambient festiu a la comarca del Montsià, els assistents han gaudit d’un dinar que ha comptat amb diversos parlaments, entre ells el del president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i en el qual ha rendit homenatge a l’exblaugrana Lluís Aloy i a Manuel Preciado.

Reconeixement als futbolistes locals

Un cop finalitzat el dinar, el Club ha fet un reconeixement als jugadors de les Terres de l’Ebre que han vestit la samarreta blaugrana. D’aquesta manera, Manel Also, Ricard Alumbreros ‘Pantoja’, Ramon Cugat, Emili Descarrega, Francesc Llagostera, Xavier Reverté i Antoni Teixidor han estat els homenatjats.

Tornar a dalt