fcb.portal.reset.password

Aquest dijous, sorteig per anar a Londres / FOTO: ARXIU FCB

El socis del FC Barcelona han demanat un total de 6.769 entrades (agrupades en 2.994 peticions) per viatjar a Londres la setmana vinent, per seguir en directe l’anada de la semifinal de la Lliga de Campions al camp del Chelsea el 18 d’abril. El procés de sol·licitud, obert fins aquest dimecres a les 19 hores, per tant, es tanca amb una demanda superior a les entrades disponibles (un total de 2.026).

Pendents del sorteig

D’aquesta manera, i com ja va passar amb les entrades per a la final de la Copa del Rei, aquest dijous se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, en un acte que tindrà lloc a les oficines del Club a partir de les 9.30 hores. El mateix dia, el Club farà el cobrament de les entrades, que s’hauran de recollir el divendres 13 o el dilluns 16.

Cal recordar que cada soci podia fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposa d’un total de 2.979 entrades per repartir entre els seus socis i aficionats. Com és habitual, el 85% de les entrades es reparteixen entre els socis (2.026 entrades) i les penyes (506 entrades), mentre que el 15% restant es destinaran als compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors (447 entrades).

Tornar a dalt