fcb.portal.reset.password

Victor Valdés i Thiago durant el rodatge del videoclip El Ritmo / FOTO: FUNDACIÓ GAEM

El proper 11 de novembre tindrà lloc la 3a edició del concert benèfic Esclerock organitzat per la Fundació GAEM, Grup d'Afectats d'Esclerosi Múltiple. Enguany aquest concert benèfic compta té el suport dels jugadors del primer equip del FC Barcelona Víctor Valdés i Thiago Alcántara.

Més enllà de donar suport a la iniciativa, els cracs barcelonistes han participat activament en el rodatge del videoclip El Ritmo, creat per convertir-se en el missatge dels afectats d'esclerosi múltiple i la imatge del concert. Amb simpatia i un bon joc de mans i malucs, Valdés i Thiago deixen patent que el ritme i el futbol corren en paral·lel per les seves venes.

Una cita per al rock i la solidaritat

El concert, que tindrà lloc a la sala Pau Casals de l'Auditori de Barcelona, té com a objectiu recaptar fons per ajudar a finançar projectes de recerca mèdica, amb l'esperança de trobar solucions per a l'esclerosi múltiple.

Rock, ritme i solidaritat es donaran cita en una festa benèfica en què participaran els nous talents musicals catalans, Patxi Leiva, Boxets i Mon Sogas, acompanyant els consagrats grups d'Els Catarres i Gossos. Les entrades tenen un preu de 20 euros i ja es poden adquirir mitjançant Atrapalo, TR3SC i Telentrada

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();