fcb.portal.reset.password

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, amb el director general de Nike, Marcos Garzo / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

En un escenari idoni, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), el FC Barcelona i Nike han presentat aquest dimarts la primera i la segona equipació de futbol per a la temporada 2012/13. A l’acte han assistit el president Sandro Rosell, els vicepresidents Javier Faus i Carles Vilarrubí, el directiu Jordi Moix, el director general Antoni Rossich, el director de Futbol Professional Andoni Zubizarreta i el director general de Nike, Marcos Garzo, entre d’altres.

Serà la més venuda

El president blaugrana ha volgut lloar la bona relació entre Nike i el FC Barcelona: “Duem 15 anys de dissenys i millores, sempre pensant en el medi ambient, en els valors i en Catalunya. Esperem que la unió segueixi molts anys més. A la mala etapa del Barça Nike va estar al nostre costat, renovant el seu contracte, i això és molt valuós”. Garzo també ha reconegut la seva il·lusió de cara al futur: “Tant el Barça com Nike volem continuar innovant, cosa que és imprescindible per seguir millorant”.

En aquest sentit, tots dos han assegurat que la nova samarreta es convertirà ben aviat en la més venuda de la història del Club, a causa de l’alta demanda existent fins i tot abans de la presentació oficial d’aquest dimarts.

Una col·lecció per a tothom

Un cop fets els parlaments, l’acte ha conclòs en una sala conjunta on finalment s’han pogut veure les noves equipacions de la temporada vinent. Era el moment més esperat. En total, estaven exposats fins a 20 maniquins que han aixecat l’expectació de tots els mitjans assistents. Cadascun d’ells lluïa una peça diferent de roba, tant esportiva com casual, masculina i femenina. En definitiva, una col·lecció per a tothom.

Rosell demana llibertat d’expressió

Al final del seu breu discurs, el president Sandro Rosell ha desitjat que “tots els barcelonistes puguin expressar lliurement els seus sentiments a la final de Copa, només faltaria”. Hores abans, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, havia declarat que el partit d’aquest divendres contra l’Athletic Club “s’hauria de suspendre i jugar-se a porta tancada en un altre lloc” si es produeix una xiulada contra el príncep o contra l’himne espanyol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();