fcb.portal.reset.password

Segona equipació per a la temporada 2012/13

En la segona equipació oficial del FC Barcelona per a la temporada 2012/13 la samarreta fusiona el taronja amb el groc en el cos per retre homenatge a la barreja de cultura, art, estil i arquitectura de la ciutat. La samarreta té el clàssic coll rodó taronja en canalé amb el famós distintiu blaugrana a la part posterior del coll i mànigues de color taronja. El detall exterior del darrere de la samarreta és la senyera, mentre que al disseny de la part interior del coll hi diu: "Més que un club". El tipus de lletra utilitzat en l'equipació s'inspira en l'arquitectura catalana.

Pantalons grocs

Els pantalons curts són grocs i porten el distintiu blaugrana al llarg de la costura lateral i ‘Barça’ a la part posterior de la cintura. Els mitjons de color groc també tenen els colors blaugrana a la part superior i ‘Barça’ al darrere. Les mitges també tenen un disseny nou i innovador, amb una plantilla de cotó renovada que ofereix el suport i la comoditat de què gaudeixen els professionals a tothom qui se les posa.

Aquesta equipació, alhora que combina un estil esportiu jove i modern per donar al Club una nova imatge icònica, ofereix a l'equip les innovacions de Nike tecnològicament més avançades per contribuir a millorar la comoditat i el rendiment dels atletes.

Respecte cap el medi ambient i aposta per la innovació

La nova segona equipació està feta amb el polièster reciclat d'última generació de Nike, que la converteix en l'equipació més respectuosa amb el medi ambient mai fabricada per Nike. Per a cada equipació (samarreta i pantalons curts) s'han fet servir fins a tretze ampolles d'aigua reciclades de plàstic. Aquest innovador procés de fabricació redueix el consum d'energia fins a un 30% en comparació amb la fabricació del polièster tradicional. Des del 2010, Nike ha utilitzat uns 1.115 milions d'ampolles de plàstic reciclades per crear aquesta equipació d'alt rendiment.

L'equipació està feta amb un teixit un 23% més lleuger i una estructura de punt un 20% més resistent que les equipacions anteriors de Nike; a més, incorporen la tecnologia Dri-FIT per expulsar la humitat del cos dels atletes i ajudar-los a estar frescos i secs al camp.

L'equipació disposa de juntures enganxades i reforçades en forma de T que donen més resistència a les costures principals de la samarreta i els pantalons curts, i costures interiors fusionades amb un acabat pla que millora la comoditat i el rendiment. La regulació de la temperatura es veu afavorida per unes zones de ventilació, una sèrie de foradets tallats amb làser des de les aixelles fins a la cintura, que deixen passar l'aire i contribueixen al confort dels jugadors.

Les capes de base Nike Pro Combat complementen l'equipació dels atletes, milloren la comoditat i incrementen la protecció contra lesions. Alhora, els aficionats i els jugadors poden gaudir fora del terreny de joc de la col·lecció d'equipament esportiu del FC Barcelona que ofereix Nike, inspirada en la tradició del Club.

Tornar a dalt