fcb.portal.reset.password

Afició blaugrana a Milà / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Per l'entitat del rival, per tractar-se d'un estadi emblemàtic com és San Siro, i perquè aquest dimecres el Barça pot deixar sentenciada la primera posició del seu grup en aquesta lligueta prèvia de màxima competició europea. Aquests són tres bons motius que fan que el compromís d'aquesta nit entre els de Guardiola i el Milan no sigui un més, i que han provocat que el barcelonisme no hagi volgut deixar sol l'equip. Els 4.748 barcelonistes que es preveu que viatgin a Milà estan prenent els carrers de la capital llombarda de mica en mica des d'aquest matí.

El d'aquesta cinquena jornada de la lligueta prèvia de la Champions, en el qual es decidirà el liderat del grup H, és el primer gran desplaçament dels aficionats blaugrana en aquesta competició. Es tracta del viatge més multitudinari de l'afició del Barça en un partit de la fase de grups de la Champions. No hi ha precedents similars en aquesta fase inicial de la màxima competició europea. Tot i que una petita part d'aquests 4.748 aficionats van viatjar dimarts amb la plantilla, s'espera que el gran gruix hi arribi durant la jornada d'avui, tant en vols regulars com per carretera.

Dels 4.748 aficionats que animaran els jugadors de Guardiola des de les grades de San Siro, 3.366 són socis del FC Barcelona. Hi ha 896 localitats que corresponen als representants de les diferents penyes, i la resta als diferents compromisos del Club i els seus patrocinadors. Tot i que la majoria de les penyes que estaran representades al camp del Milan pertanyen principalment a Catalunya i a la resta de l'Estat espanyol, també n'hi haurà d'altres països. És el cas de 170 aficionats pertanyents a dues penyes de Polònia; 250 de dues de Suïssa; 35 de penyes locals italianes, i 16 d'una penya d'Hongria.

Sopar de Penyes

L'ambient barcelonista, però, ja es va començar a fer palès dimarts a la nit en la celebració del sopar de penyes organitzat per la Penya Lombarda FC Barcelona. En representació del Club hi van assistir els directius Manel Arroyo i Toni Freixa, que es van reunir amb seguidors del Barça tant italians com catalans.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();