fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner ha presidit el sorteig celebrat a la sala de premsa / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Els 6.244 socis del FC Barcelona que fins aquest dimarts han alliberat de manera solidària el seu seient per al partit de Copa d'aquest dijous entre el Barça i L'Hospitalet han participat en el sorteig de 10 places per assistir a la Llotja presidencial el dia del partit. El vicepresident de l'àrea social del Club, Jordi Cardoner, ha presidit el sorteig davant de notari que s'ha fet aquest dimarts a la sala de premsa Ricard Maxenchs i en el qual s'han extret un total de 30 números: els 10 titulars i 20 números de reserva per si algun dels afortunats no pot assistir al partit.

Cardoner ha volgut agrair la solidaritat dels socis del Barça que han alliberat el seu seient unint-se a aquesta iniciativa del Club i ha recordat que encara es pot continuar fent-ho fins al mateix dijous. Els beneficiaris són col·lectius d'interès social. "El tema del sorteig era un petit caramel perquè els socis s'engresquessin. És com es fa a la Llotja Oberta per als partits de Lliga però  aquesta vegada hi havia més possibilitats que et toqués perquè no era un sorteig entre tots els socis del Barça. Només els que havien alliberat de manera solidària".

Recordem que el Club posarà aquestes entrades alliberades a disposició d'ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social. Col·lectius que per primera vegada tindran l'oportunitat d'assistir al Camp Nou.

Reunió de Junta a la Ciutat Esportiva

Després d’aquest sorteig, Jordi Cardoner s’ha dirigit a la Ciutat Esportiva del Barça per assistir a la reunió de la Junta Directiva. Una reunió que s’ha fet per primera vegada a les oficines de l’àrea de futbol professional.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();