fcb.portal.reset.password

Foto: ARXIU FCB

El president Sandro Rosell serà entrevistat en directe (a partir de les 15.30 hores -hora catalana-) des de Qatar per la cadena de televisió Al-Jazira Sports News, una entrevista que serà emesa simultàniament als canals oficials del FC Barcelona (Barça TV, web i canal Youtube) i Esport3, amb seguiment a través de esport3.cat.

De la mateixa manera que va succeir amb la inauguració de la nova Masia, l'entrevista al president del FC Barcelona es podrà veure a través de Barça TV, així com en www.fcbarcelona.cat i www.youtube.com/fcbarcelona

La cadena Al Jazeera Sports News, un nou canal de televisió especialitzat en programes informatius esportius, es va estrenar l'1 de novembre passat i es pot veure a tots els països àrabs (Orient Mitjà i nord d'Àfrica) i a la resta del món  a través d'Internet. La inauguració oficial del canal també va tenir un clar protagonisme blaugrana, ja que va comptar amb la presència del vicepresident institucional Carles Vilarrubí, i amb l'emissió d'un vídeo de felicitació amb intervencions del president Sandro Rosell, del tècnic Pep Guardiola, i dels jugadors Messi, Cesc i Piqué.

40 minuts de durada

En la programació d'Al Jazeera Sports News destaca un espai setmanal dedicat a la Lliga espanyola, 'La Lliga en una setmana', que presenta el periodista qatarià Mohammed Saadon Al Kuwari i que demà centra el seu contingut en una entrevista en exclusiva amb el president del FC Barcelona Sandro Rosell. L'entrevista tindrà una durada d'uns 40 minuts aproximadament i la cadena estima una audiència aproximada de 40 milions d'espectadors a tot el món.

Recordem que el president Sandro Rosell encapçala una delegació del FC Barcelona que, a partir de demà dilluns, participarà en l'Aspire4Sport, un congrés internacional centrat en la indústria de l'esport que es portarà a terme en l'espectacular centre Dome Aspire de Doha, a Qatar.

També està previst que demà dilluns el vicepresident Javier Faus participi en un debat sobre la vinculació entre el patrocini internacional i el món de l'esport.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();