fcb.portal.reset.password

Vilarrubí, Sanan, Rosell i Masfurroll, al Camp Nou. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El president Sandro Rosell acudirà a la gala de lliurament dels premis Laureus, que se celebrarà el dia 6 de febrer a Londres. L'equip de futbol del FC Barcelona i els jugadors Leo Messi i Éric Abidal opten als premis d'aquests prestigiosos guardons, en tres categories diferents.

Sandro Rosell va confirmar la seva presència a la gala a Guy Sanan, director general de Laureus, que dimecres va ser a la Llotja Presidencial al Camp Nou, acompanyat de Gabriel Masfurroll, president de la Fundació Laureus a Espanya.

Els premis Laureus World Sports Awards, considerats com els principals guardons de l'àmbit de l'esport, tenen un reconegut prestigi internacional, tal com recorda Carles Vilarrubí, vicepresident institucional. "El fet d'estar nominats ja és una excel·lent notícia. A banda dels èxits esportius, el jurat també valora els valors que transmetem, tal com va fer fa uns dies a Innsbruck l'Associació Internacional de la Premsa Esportiva", afegeix. Per la seva banda, Guy Sanan qualifica d'"increïble" el fet que el FC Barcelona estigui nominat en tres categories diferents: "Crec que no hi ha precedents. A més, en els últims anys sempre opta a ser el millor equip".

Tres opcions diferents

Per quarta vegada, el primer equip de futbol del FC Barcelona opta a endur-se el premi al millor equip de l'any. En aquest cas, competirà amb els All Blacks de rugbi, el Dallas Mavericks de l'NBA, l'equip de futbol femení del Japó, l'escuderia Red Bull de F1 i l'equip masculí de criquet d'Anglaterra.

Per la seva banda, Leo Messi també aspira a ser guardonat en aquesta cita, en aquest cas com a millor esportista masculí. És la tercera vegada que el jugador argentí pot endur-se el premi. Si l'aconsegueix, es convertirà en el primer jugador d'equip que aconsegueix aquest reconeixement. En aquest 2011, els seus competidors seran l'atleta Usain Bolt, el pilot Sebastian Vettel, el tennista Novak Djokovic, el jugador de bàsquet Dirk Nowitzki i el ciclista Cadel Evans.

Finalment, el blaugrana Éric Abidal podria endur-se també un premi en aquesta gala, en la categoria de millor reaparició de l'any. El defensa francès, que va jugar la final de Wembley després de superar l'extracció d'un tumor al fetge, comparteix nominació amb els golfistes Sergio García i Darren Clarke, els equips de rugbi Crusaders i Queensland Reds i l'atleta Liu Xiang.

Visita a Downing Street

Aprofitant el desplaçament a Londres, amb motiu dels Laureus, està previst que el president Sandro Rosell i el vicepresident Carles Vilarrubí participin en una recepció a Downing Street, amb el primer ministre britànic David Cameron.

Tornar a dalt