fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

El president Sandro Rosell encapçala una delegació del FC Barcelona que, a partir d'aquest cap de setmana, participarà en l'Aspire4Sport, un congrés internacional centrat en la indústria de l'esport que es portarà a terme en l'espectacular centre Dome Aspire de Doha, a Qatar.

El president del Barça oferirà una intervenció, el dia 15, en el marc d'aquestes conferències, que compten amb personalitats com Hassan Al Thawadi, secretari general del Mundial Qatar 2022; Franck Williams, fundador i mànager de l'equip Williams de Fórmula 1; exprofessionals del món de l'esport com Fabio Cannavaro i Damon Hill; o tècnics com Marcello Lippi i Luis Aragonés, entre molts d'altres. Després de Sandro Rosell també hi participaran Andoni Zubizarreta, director tècnic, i Carles Folguera, director de la Masia, per oferir algunes de les claus del model Barça.

Un dia abans de la participació de Sandro Rosell, està previst que el vicepresident Javier Faus participi en un debat sobre la vinculació entre el patrocini internacional i el món de l'esport.

L'Aspire4Sport és l'únic esdeveniment d'aquesta mena que es fa a l'Orient Mitjà, totalment dedicat a la indústria de l'esport. Aquesta és la segona edició d'aquest esdeveniment, que l'any passat va aplegar més de 3.000 professionals dels negocis de l'àmbit de l'esport.

Trobada amb Qatar Foundation

A banda de la participació en l'Aspire4Sport, la delegació del FC Barcelona també participarà a Doha en les habituals reunions amb representants de Qatar Foundation per fer un seguiment de l'acord entre totes dues entitats. També està previst que la delegació del Barça assisteixi al partit entre les seleccions del Brasil i Egipte, que es jugarà el dia 14 a l'estadi Al Rayyann de Doha, amb la participació dels blaugranes Dani Alves i Adriano Correia.

Tornar a dalt