fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

El president Sandro Rosell s'ha referit aquest dilluns a la tarda a les informacions emeses per la cadena pública Telemadrid, en què s'assegurava que Josep Guardiola no renovaria amb el FC Barcelona fins que el Club no li garantís la no continuïtat de Gerard Piqué a la plantilla de la temporada vinent.

"Evidentment és totalment fals. Evidentment és una calúmnia. No té cap base. El que sí que puc dir i reiterar és que a Can Barça totes les decisions esportives d'entrades i sortides de jugadors les decideixen Guardiola i Zubizarreta conjuntament. Per tant, no té cap base i és una falsedat absoluta. És una pena que mitjans públics com Telemadrid juguin a aquest joc", ha afirmat.

Prèviament, havia declarat: "És una pena que en l'època de crisi que estem vivint els diners públics es dediquin a mitjans de comunicació que malinformen la gent, que creen falsedats i calúmnies. Que això ho facin cadenes privades es pot arribar a entendre, però que cadenes públiques malinformin i dediquin els diners públics a fer calúmnies, això no ho entenc. No ho entén ningú. I si jo fos una persona que paga impostos a Madrid, la veritat és que em sentiria preocupat".

Tornar a dalt