fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell amb Hiroki Nakano i la delegació de la penya blaugrana del Japó / FOTO: FCB

Sandro Rosell ha rebut aquest dissabte el president la penya blaugrana del Japó, Hiroki Nakano, a la planta 37 de l’hotel Mandarín. El president del FC Barcelona ha estat acompanyat per Pau Vilanova, directiu en Cap de la Comissió Social, i per Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes a l’estranger.

Vilanova: “El Barça té una gran difusió”

Rosell ha conversat amb la delegació de la Penya FC Barcelona Japan i han parlat sobre l’evolució de la penya, que ha crescut de manera espectacular en els darrers anys. La penya blaugrana del Japó és l’única penya en actiu al país nipó, i gràcies a ella, milers de seguidors de l’equip blaugrana japonesos s’han fet socis del Club. El mateix Nakano ha dit que quan van crear la penya fa 10 anys “només hi havia 3 persones”. Lluny queda aquesta xifra, ja que, actualment, l’organització compta amb 105 socis. I és que, tal com ha explicat Pau Vilanova, “el Barça té una gran difusió i repercussió al Japó”.

Nakano té clar perquè senten aquesta passió per l’equip de Pep Guardiola: “Per la qualitat del futbol que fa”. El president de la penya blaugrana del Japó ha explicat que el país nipó “n'està aprenent, de futbol i, cada cop que n'entens més, comprens millor la qualitat de futbol que fan els blaugranes”. Nakano ho té clar: “Si n'entens, de futbol, véns al Barça”.

Els aficionats japonesos també han volgut homenatjar el seu jugador més estimat, Xavi Hernández, amb una figura que han entregat a Sandro Rosell. Hiroki Nakano ha declarat que el guardó està dedicat al migcampista perquè “és un símbol del Barça”, i ha afegit que, “la seva manera de jugar és la nostra imatge del club blaugrana”.

Sandro Rosell ha rebut aquest dissabte al president la Penya Blaugrana del Japó, Hiroki Nakano, a la planta 37 de l’hotel Mandarin. El president del FC Barcelona ha estat acompanyat per Pau Vilanova, directiu en Cap de la Comissió Social, i Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes a l’estranger.

Vilanova: “El Barça té una gran difusió”

Rosell ha conversat amb la delegació de la Penya FC Barcelona Japan i han parlat sobre l’evolució de la Penya, que ha crescut de forma espectacular en els darrers anys. La PB Japó és l’única penya en actiu al país nipó, i gràcies a ella, milers de seguidors de l’equip blaugrana japonesos s’han fet socis del club. El propi Nakano ha dit que quan van crear la Penya fa 10 anys “només hi havia 3 persones”. Lluny queda aquesta xifra, ja que, actualment, l’organització compta amb 105 socis. I és que, tal i com ha explicat Pau Vilanova, “el Barça té una gran difusió i repercussió al Japó”.

Nakano té clar perquè senten aquesta passió per l’equip de Pep Guardiola: “Per la qualitat del futbol que fa”. El president de la PB Japó ha explicat que el país nipó “està aprenent el futbol i, cada cop que entens més, comprens millor la qualitat de futbol que fan els blaugranes”. Nakano ho té clar: “Si entens de futbol, vens al Barça”.

Els aficionats japonesos també han volgut homenatjar al seu jugador més estimat, Xavi Hernández, amb una figura que han entregat a Sandro Rosell. Hiroki Nakano ha declarat que el guardó està dedicat al migcampista perquè “és un símbol del Barça”, i ha afegit que, “la seva manera de jugar és la nostra imatge del club blaugrana”.

Tornar a dalt