fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, en roda de premsa / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

En el marc de la presentació de l'acord entre la Fundació FC Barcelona i Intervida, el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha afirmat amb contundència que "ningú pot dubtar d'aquest equip". Rosell ha respost a les preguntes que se li han formulat sobre l'actualitat barcelonista valorant la temporada que està en curs com a "boníssima" i  fent referència als tres títols que ja s'han assolit i a la possibilitat de poder aconseguir els tres que encara estan en joc.

Rosell, per qui el Barça "està superviu a la Lliga", i que ha recordat que "queden moltíssimes jornades", ha comentat veure el soci del FC Barcelona "sòlid i amb memòria històrica", i també amb "estima envers l'equip, confiança i ganes de jugar". "L'equip no tirarà la tovallola i lluitarà la Lliga fins al final, d'això n'estic seguríssim, però també hi ha factors externs que et compliquen la vida". I ha afegit: "Al final no podem oblidar que això és un joc. Si guanyem, serà fantàstic, i si no haurem estat un exemple de joc, d'actitud i de manera de fer".

El president del FC Barcelona ha expressat el desig del Club que la renovació de Josep Guardiola fos "com més aviat millor". En aquesta línia, ha apuntat que  la renovació del tècnic "seria un cop d'efecte positiu sempre, boníssim". A la vegada, ha llançat al soci del Barça la pregunta sobre què preferiria, que es guanyés la Lliga o la renovació de Guardiola. Per no deixar dubtes, la seva resposta serien les dues.

Qüestionat sobre la funció que estan duent a terme els Comitès, Rosell ha volgut traslladar la pregunta al moment en què conclogui la temporada, tot assenyalant: "De moment no tinc res a dir". El que sí que ha confirmat és que "de moment la cosa no pinta bé per al Barça" i que, per tant, si al final del curs es considera oportú "segur que el Barça dirà la seva" perquè "al final el futbol es basa en el 'fair-play'". El president blaugrana ha volgut deixar molt clar que, en qualsevol cas, amb aquestes afirmacions estava parlant "en nom del futbol i del 'fair-play'".

La importància de la Copa

Sandro Rosell ha afirmat que el Barça "dóna importància a totes les competicions en què participa, i a la Copa del Rei també". En aquest sentit, i sobre el partit d'anada de les semifinals de la competició del KO, el president blaugrana ha explicat que l'equip  "anirà allà a intentar guanyar". "És un títol més, i cal tenir en compte que si el guanyem seríem l'equip d'Europa amb més Copes aquest any", ha conclòs.

Tornar a dalt