fcb.portal.reset.password

Boi Ruiz, Sandro Rosell, Jordi Moix i Josep Basora / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Premi del Patronat Fira de les Garrigues / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

La Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC) ha lliurat al FC Barcelona el guardó 'Sense fum', per la decisió d'eradicar el tabac del Camp Nou. Tant la semYFC com la Conselleria de Salut han elogiat la tasca del Barça en aquesta matèria, en un acte celebrat a la Llotja Presidencial, en els prolegòmens del partit contra el Betis.

En el seu discurs, el president Sandro Rosell ha atorgat el mèrit de la campanya 'Barça sense fum' al directiu Jordi Monés, responsable de l'Àrea Mèdica, que s'ha mostrat agraït i ha destacat la voluntat de la Junta Directiva per "fer-se seva" aquesta iniciativa. "Hem aprofitat la força del Club en favor de la salut de la gent", ha resumit el directiu.

En l'acte també hi ha intervingut Josep Basora, president del semFYC, que ha lloat "l'acció modèlica" del Barça de prohibir el fum a l'espai obert de l'estadi, especialment pel missatge que transmet a la societat. En la mateixa línia, Boi Ruiz, conseller de Salut, ha reiterat la felicitació al FC Barcelona i li ha agraït que ajudi a la difusió d'un missatge positiu per a la societat.

El partit de Lliga contra el Betis és el segon en què ja no està permès fumar a cap indret del Camp Nou, fins i tot a les graderies. Aquesta és la part més visible de la campanya 'Barça sense fum', que va comptar amb el suport massiu de l'última Assemblea de Compromissaris, i que prohibeix el tabac a totes les instal·lacions esportives del FC Barcelona.

Premi del Patronat Fira de les Garrigues

L'acte que s'ha fet amb la semFYC no ha estat l'únic que s'ha celebrat a la Llotja Presidencial. Poc abans, el president del FC Barcelona i el directiu Ramon Pont han rebut un altre reconeixement, el premi Cultura de l'Oli del Patronat Fira de les Garrigues, de mans de l'alcalde de les Borges Blanques i president del Patronat, Enric Mir, acompanyat del cuiner Carles Gaig.

En aquest cas, el Patronat de la Fira de les Garrigues, en el marc de la 15a Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra,  reconeix la contribució de la Fundació del FC Barcelona a l'impuls dels productes de la terra, la dieta mediterrània i, sobretot, la cultura de l'oli, en el marc de la campanya 'Som el que fem, som el que mengem'.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();