fcb.portal.reset.password

L'afició al Camp Nou /FOTO: ARXIU FCB

El FC Barcelona posa a disposició dels socis i aficionats del FC Barcelona una sèrie de consells pràctics davant les baixes temperatures que afectaran en els pròxims dies Catalunya. Recordem que l'equip de Guardiola juga aquest dissabte al Camp Nou davant la Reial Societat, a partir de les 22 hores, quan l'onada de fred estigui afectant plenament el territori.

Assistència Sanitària aconsella a aquelles persones que surtin al carrer el següent:

- Vestiu-vos amb roba i calçat adequat per a temperatures baixes. Eviteu portar peces ajustades i poseu-vos diverses capes, cosa que us permetrà mantenir la calor corporal durant més temps.

- Protegiu-vos la cara i el cap. Tingueu a mà guants, bufanda i alguna peça de roba per cobrir el cap. Eviteu l'entrada d'aire fred directa als pulmons. Eviteu la ingesta d'alcohol, ja que pot donar una falsa sensació de calor.

- Adeqüeu al fred l'activitat professional, esportiva i de lleure a l'exterior. Eviteu fer esforços físics intensos a l'exterior: correu el perill de patir una lesió.

- Estigueu atents als familiars i veïns que es trobin en situació de vulnerabilitat, especialment la gent gran, perquè es protegeixin dels efectes del fred.


En el cas d'haver d'agafar el cotxe per desplaçar-se fins al Camp Nou també s'aconsella el següent:

- Consulteu prèviament la informació meteorològica i l'estat del trànsit i seguiu els consells del Servei Català de Trànsit.

- Reviseu els pneumàtics, el líquid anticongelant, l'estat de les bateries, els llums i els frens.

- Disposeu de cadenes al vehicle i assegureu-vos que les sabeu col·locar.

- Si viviu o us desplaceu a zones de muntanya, feu servir pneumàtics d'hivern.

- Cal que porteu el dipòsit de la gasolina ple, les cadenes del cotxe, roba d'abric, un telèfon mòbil carregat i el carregador, aigua i aliments energètics.

- A dins del  cotxe, si teniu la calefacció engegada, deixeu una finestra entreoberta per renovar l'aire.

- Quan sortiu del cotxe cal que aneu amb molt de compte amb possibles relliscades si hi ha plaques de gel o neu. Les plaques de gel acostumen a trobar-se a les zones més ombrívoles de les carreteres.

Informació addicional

Informeu-vos sobre les previsions meteorològiques, sobre l'estat de la xarxa viària i les rutes que cal seguir:

- Servei Català de Trànsit

- Servei Meteorològic de Catalunya (SMC)

- Agencia Estatal de Meteorología (AEMET)

- 012 Atenció Ciutadana

- Ràdio i altres mitjans de comunicació

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();