fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, en roda de premsa / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El FC Barcelona ha rebut aquest dijous al matí, per mitjà del Comitè de Competició, la denúncia del Comitè Tècnic d'Àrbitres a Gerard Piqué per les seves declaracions després de l'expulsió contra l'Sporting. Segons ha explicat el portaveu de la Junta, Toni Freixa, "la denúncia venia acompanyada de les fotocòpies dels dos diaris de Madrid com a prova". Ara el Club té cinc dies per formular les al·legacions pertinents.

Paral·lelament, Freixa ha recordat que, tal com havia avançat el vicepresident Josep Maria Bartomeu,  el Club presentarà un recurs al Comitè d'Apel·lació "per intentar aconseguir que es tregui la targeta vermella i pugui jugar diumenge al Sardinero". El portaveu ha estat rotund: "Defensarem el nostre jugador".

Els diners de la COPE, per a finalitats benèfiques

D'altra banda, Freixa, després de la reunió de la Junta celebrada dimecres, ha detallat l'estat del procés contra les acusacions de dopatge portades a terme per la Cadena COPE. "Es tractava d'una demanda contra la cadena i el periodista, perquè és un procediment civil, amb un demandant i dos codemandats", puntualitzava. I seguia: "La setmana passada la COPE, a través del seu web, va admetre que la informació era falsa i constituïa una intromissió il·legítima, per la qual cosa consignava 200.000 euros".

El portaveu ha recordat que l'objectiu de la demanda "era demostrar l'honorabilitat dels nostres esportistes" i ha donat per conclòs el procés: "S'ha arribat fins al final, que és quan el demandat es rendeix. D'haver seguit, només es parlaria de diners i el nostre honor no té preu. Per això els donarem a una bona causa". Així, Freixa ha comunicat la decisió de la Junta de donar la quantitat a La Marató contra la pobresa i l'exclusió social impulsada per TV3 i Catalunya Ràdio.

El projecte d'aquesta marató, que es podria celebrar durant el mes de maig, és fruit d'un acord entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la Conselleria de Benestar Social i Família i les entitats del tercer sector.

La final "serà una gran festa"

Finalment, el directiu ha comentat l'assignació de l'estadi Vicente Calderón com a seu de la final de Copa del Rei: "La Federació així ho ha decidit. Disputar la final és extraordinari i estarem encantats de jugar-la allà, com ho hauríem estat en qualsevol altre lloc". I ha acabat dient: "És un gran estadi en què ens rebran amb els braços oberts i serà una gran festa".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();