fcb.portal.reset.password

Entrades Real Madrid - FC Barcelona

A partir d'aquest dijous 24, a les 10 hores, i fins al divendres 25 de novembre, a les 19 hores, estarà obert el procés de sol·licitud d'entrades per al partit de Lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, que es disputarà el 10 de desembre (22 hores) al Santiago Bernabéu. El procés és exclusiu per als socis del FC Barcelona.

Aquesta és la primera vegada que es posa en marxa aquest repartiment d'entrades per a un partit de Lliga. La gran demanda social per a aquest partit ha fet que el FC Barcelona optés per engegar aquest procediment, el mateix que es fa per a les eliminatòries de Lliga de Campions o per als desplaçaments de les finals.

El Club disposa de 701 entrades per a aquest compromís. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinaran als socis (477) i les penyes del Club (119). La resta d'entrades, 105, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals del Club.

Per sol·licitar entrades per al partit del Santiago Bernabéu, caldrà fer-ho a través d'un formulari disponible a la secció d'entrades al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci podrà fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi haurà la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dilluns 28 de novembre se sortejarien davant de notari entre els socis inscrits. Els dies 28 i 29 de novembre, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats i el repartiment de localitats es farà els dies 1 i 2 de desembre a les taquilles principals. La inscripció es considerarà una intenció en ferm de la compra de l'entrada.

El preu de les localitats és de 75 euros.

Tornar a dalt