fcb.portal.reset.password

Aficionats a Milà, el 2010. FOTO: MIGUEL RUIZ -FCB.

Cada soci pot fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà de 5.210 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb un preu únic de 33 euros. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es repartiran entre els socis (3.543) i les Penyes (886). El 15% d'entrades restants (781) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

 

Sorteig el dia 22 de març

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 22 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El mateix dia, el Club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades.

Com ja va passar en el partit de Leverkusen, els socis alevins (menors de 5 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l'Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, 8 entrades. Cal tenir present que la recollida d'entrades haurà de ser presencial pel soci que hagi de gaudir-la. En el que cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l'autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a 8 entrades d'altres persones.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();