fcb.portal.reset.password

Toni Freixa / FOTO: ARXIU FCB

Una de les decisions que ha pres la Junta Directiva en la darrera reunió de l'any que va tenir lloc aquest dimarts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, és establir unes noves mesures per recollir les entrades per veure el Barça lluny del Camp Nou.

A partir d'ara, els socis alevins (menors de 5 anys) no podran gaudir d'entrades per veure un partit fora de l'Estadi. Un soci només podrà abonar, com a màxim, 8 entrades en una sola targeta de crèdit. La recollida d'entrades haurà de ser presencial per a la persona que hagi de gaudir-la. En el que cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a 8 entrades d'altres persones. L'opció de les entrades que s'enviïn per missatger només serà possible per a aquells socis que estiguin censats fora de Catalunya i que demostrin el seu empadronament.

Com ha informat el portaveu Toni Freixa aquest matí en roda de premsa, la Junta Directiva ha pres aquesta decisió després de les irregularitats que es van produir en el partit de Lliga de Campions davant el Milan a San Siro. El Club ha portat a terme una investigació interna, ja que de les 4.700 entrades de què disposava per als seus socis, entre 2.000 i 2.500 van acabar en mans dels aficionats del Milan.

Satisfacció per la resolució de l'Assemblea 2010

Toni Freixa també ha traslladat la satisfacció de la Junta Directiva per la decisió del jutge de desestimar la impugnació de l'Assemblea de Socis Compromissaris del 2010. "El jutge ha dit que s'ha de respectar la voluntat dels socis" i, per tant, "queden ratificats els acords de l'Assemblea". Recordem que els compromissaris van aprovar que es posés en marxa una acció de responsabilitat contra els exdirectius de la Junta anterior.

La Diada Solidària del Soci, a punt

Dijous, coincidint amb la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei al Camp Nou contra L'Hospitalet, se celebrarà la Diada del Soci Solidari. Freixa ha informat que més de 500 entitats es beneficiaran d'aquesta iniciativa, i que s'han adjudicat 25.000 entrades solidàries, de les quals 3.000 l'Ajuntament de l'Hospitalet les ha repartides entre associacions de la ciutat.

Finalment, el Club ha arribat a un acord amb el Departament de Cultura de la Generalitat per subministrar la nova Masia d'un fons bibliogràfic per als esportistes residents.

Xavier Martín, nou director de comunicació

Xavier Martín s'incorpora al FC Barcelona com a nou director de comunicació. Barceloní de 46 anys, Xavier Martín és un destacat professional que ha dirigit l'estratègia de comunicació d'empreses líders de diferents sectors, des d'agències nacionals i multinacionals tant a Barcelona com a Madrid. Màster en Direcció de Màrqueting per ESADE, ha estat fins ara director general de TAPSA a Barcelona. Ha estat vicepresident de l'Associació de Publicitat i actualment és vicedegà del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. La seva vinculació al FC Barcelona no és nova, ja que fins ara era membre de la Comissió Esportiva.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();