fcb.portal.reset.password

Barça fans

El conjunt dirigit per Josep Guardiola es desplaçarà aquest dilluns fins a Praga per disputar, dimarts, la quarta jornada de la lligueta de la màxima competició europea. El rival dels blaugranes, el Viktoria Pilzen, ha fet arribar aquestes normes de seguretat per als aficionats del Barça que acompanyin l'equip en aquest compromís.

- Tots els seguidors seran escorcollats exhaustivament abans de l'entrada a l'estadi. Us agraïm la vostra cooperació amb el personal de seguretat de l'estadi.

- Està prohibit introduir o exhibir a l'estadi pancartes, cartells, banderes o qualsevol altra forma de suport visual que utilitzi símbols o emblemes que puguin incitar a la violència o la xenofòbia. (Els encarregats del club tenen el deure de retirar-los immediatament).

- Està prohibit introduir qualsevol tipus d'arma o objecte que es pugui llançar que pugui ser utilitzat com a arma. S'impedirà l'accés a l'estadi a tota persona que intenti introduir aquest tipus d'objectes (incloent-hi timbals, trompetes, megàfons o qualsevol altre objecte voluminós). Els petits paraigües plegables estan autoritzats, però els paraigües convencionals de punta punxeguda o de grans dimensions no estan permesos per motius de seguretat.

- Està prohibit introduir banderes o pancartes amb pal. Les astes i els pals (per molt curts o flexibles que siguin) no poden ser introduïts a la zona dels seguidors visitants. Us suggerim que tragueu les astes o pals de les banderes abans d'arribar a [l'estadi].

- No hi ha taquilles oficials ni solucions similars per guardar objectes a l'estadi. Per tant, s'informa als seguidors que no poden portar a sobre objectes que puguin tenir el risc de no ser acceptats a l'interior de l'estadi. Si s'han portat objectes prohibits durant el viatge, s'aconsella fermament als seguidors que els deixin a l'hotel o a l'autocar per no arriscar-se a haver-los d'abandonar a l'entrada.

- Està prohibit introduir o vendre begudes alcohòliques a l'estadi. Tampoc no està permès portar altres ampolles o begudes que no s'hagin comprat a l'estadi.

- Està estrictament prohibit portar torxes, focs artificials o altre material pirotècnic a l'estadi. A tothom qui intenti introduir objectes d'aquest tipus se li confiscarà l'entrada i se li denegarà l'entrada al camp. Recordem als espectadors que portar aquests objectes a un recinte esportiu va contra la llei i els infractors seran severament castigats. Tothom qui utilitzi artefactes pirotècnics dins l'estadi s'enfronta a dures multes i penes de presó. Si s'encén algun foc artificial, bengala o torxa dins del recinte de l'estadi, la policia intervindrà i arrestarà tota persona relacionada amb la infracció.

- També està prohibit portar a l'estadi qualsevol objecte que pugui comportar risc d'incendi (rotlles de paper higiènic, grans pancartes o cartells de paper, etc.) o que sigui massa gran per garantir la seguretat dels espectadors a l'estadi.

A més a més de les indicacions anteriors, els seguidors han de respectar el següent:

- No està permès llançar-se cap tipus d'objecte amb altres sectors de l'estadi o entre espectadors.

- Tots els seguidors han de seguir les instruccions de la policia i dels encarregats del club i cooperar mentre es dirigeixen tots junts a la seva zona de la graderia.

- Els seguidors del FC Barcelona s'han de dirigir a l'Accés 2, destinat exclusivament a l'entrada dels aficionats visitants. L'estadi obre a les 18.15 h i és molt recomanable ser-hi abans.

- En cas d'infracció d'alguna d'aquestes normes i/o d'alteració de l'ordre públic, el Club pot denegar l'entrada o expulsar de l'estadi la persona o persones responsables.

- Durant el control a les portes de l'estadi, a qualsevol persona que es consideri èbria o sota la influència de l'alcohol o les drogues se li pot denegar l'entrada, o expulsar-la de les instal•lacions en cas de causar alteracions un cop a dins.

- El Club es reserva el dret d'efectuar qualsevol acció que consideri necessària per mantenir la seguretat i l'ordre en l'organització del partit.

Tornar a dalt