fcb.portal.reset.password

Carles Vilarrubí ha donat més detalls sobre l'homenatge / FOTO: ARXIU FCB

Josep Suñol va ser president del FC Barcelona entre el 1935 i el 1936, quan va ser executat per les tropes franquistes. El vicepresident de l'Àrea Institucional, Carles Vilarrubí, ha ressaltat la importància de la seva figura, ja que, "tot i el gran desconeixement que hi ha al voltant de la seva figura, va ser un home d'extraordinària importància en la seva època per al barcelonisme i per a Catalunya".

En aquest sentit, el directiu barcelonista ha recalcat la importància i el compromís de Suñol: "Va ser un gran president del Barça, però també un gran patriota, tan políticament implicat amb Catalunya que va acabar morint per aquesta causa". Així mateix, Vilarrubí ha destacat Suñol com un prohom de la ciutat de Barcelona per la seva defensa dels drets civils i el seu treball a la premsa, ja que "com a director del diari 'La Rambla' va dignificar el periodisme esportiu de l'època".

Així serà l'homenatge

L'homenatge a l'expresident tindrà lloc abans del Barça-Llevant, i el Club espera poder comptar "amb algun dels seus descendents que pugui reflectir les senyes d'identitat del gran president, patriota i ciutadà que va ser Josep Suñol", segons ha indicat el vicepresident institucional. "Ens agradaria fer un acte que reflectís que el seu missatge dels valors de l'esport i la ciutadania ha influït notablement en la ciutat durant els últims 50 anys i que encara avui segueix vigent", ha sentenciat el directiu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();