fcb.portal.reset.password

Leo Messi, durant el partit de la fase de grups a Milà / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona vol oferir les màximes facilitats perquè els socis puguin desplaçar-se a Milà. És per això que FCB Viatges a través de Viatges Halcón plantegen dues propostes diferents per donar suport a l'equip en el partit de quarts de final la Lliga de Campions (28 de març).

La primera opció preveu la possibilitat de viatjar en avió a Milà i tornar a Barcelona el mateix dia del partit, amb un vol xàrter que té un preu de 370 euros. Les places són limitades, però es garanteix el viatge d'anada i tornada en el mateix dia.

La segona opció preveu un desplaçament per carretera, a un preu de 75 euros. L'autobús sortiria de Barcelona la nit abans del partit, i tornaria de Milà tot just s'acabi l'enfrontament corresponent a la Lliga de Campions.

Termini de sol·licitud d'entrades, obert fins dimecres

Cal recordar que encara està obert el termini de sol·licitud de les entrades per al partit, que s'ha de fer a través del formulari que es pot trobar a l'apartat de socis del lloc web. Les entrades es podran demanar fins aquest dimecres 21 de març a les 19 hores. Cada soci pot fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà de 5.210 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb un preu únic de 33 euros. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es repartiran entre els socis (3.543) i les Penyes (886). El 15% d'entrades restants (781) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Tornar a dalt