fcb.portal.reset.password

Estiarte ha explicat a Barça TV que marxarà del Barça al final de la temporada / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Manel Estiarte, cap de relacions externes del FC Barcelona, ha anunciat abans del partit contra l’Espanyol que al final d’aquesta temporada deixarà el Club, al costat de Pep Guardiola. “Li vaig comunicar al president, fa tres dies, que ho deixo”, alhora que li va voler traslladar el seu agraïment per aquests quatre anys: “Ha estat brutal el que hem viscut”. “Tinc un agraïment total al Club, als directius que han confiat en mi i sobretot al Pep”, ha explicat a Barça TV.

També ha reconegut que “tinc la sensació de tristor, però també d’orgull de seguir a un amic”, fent referència a la marxa del tècnic Pep Guardiola. Estiarte també ha apuntat que, durant aquest quatre anys, “segur que m’he equivocat, però sempre he fet el que creia que era millor per a la institució”.

Manel Estiarte va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2008, i va assumir el càrrec de cap de relacions externes del Club. Durant aquests quatre anys ha exercit aquesta funció, sempre molt vinculat a l’activitat del primer equip del Barça.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();