fcb.portal.reset.password

Jornada Europea del Futbol Professional Contra la Fam

Aquest cap de setmana la Lliga acollirà la tercera edició de la Jornada Europea del Futbol Professional Contra la Fam que es durà a terme, simultàniament, a 20 lligues europees i en la que participaran 300 clubs del continent. La 31a jornada de la competició , corresponent al 31 de març i l’1 d’abril, és l’encarregada d’acollir aquesta acció solidària organitzada per l’Associació Europea de Lligues Professionals de Futbol (EPFL), l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) i la Comissió Europea (CE).

Accions al Camp Nou

Aquest dissabte el Camp Nou també alçarà la veu contra la fam amb diverses accions de sensibilització. Els jugadors, tant del Barça com de l’Athlètic, sortiran al terreny de joc amb unes samarrtes on s’hi podrà llegir el lema “Sahel Emergency. Juntos podemos salvar vidas”. D’altra banda, abans del partit, s’ubicarà una lona sobre el projecte al terreny de joc i s’emetrà un spot als videomarcadors. L’speaker del Camp Nou, Manel Vich, també farà menció a la causa durant la seva intervenció.

El llançament d’aquesta campanya a va tenir lloc el passat dilluns 26 de març i, enguany, se centra en la regió del Sahel –a l’Àfrica Occiental-, on s’està treballant per evitar que es repeteixi una crisi alimentària com la que ha assolat la Banya d’Àfrica.

Xiulada digital

Una altra acció impulsada per la LFP per a la jornada del Futbol Professional contra la fam consisteix en l'organització d'una xiulada digital amb la qual els aficionats poden sumar-se a la que faran els jugadors sobre el terreny de joc.

Es tracta de convertir en una afició el més sorollosa possible contra la fam i unir-se a les de la resta d'equips per que la Lliga, els seus clubs i els seus aficionats, tots junts, contribuïm a salvar vides.

Tornar a dalt