fcb.portal.reset.password

Es presenta la nova equipació per a la temporada 2012/13

En la nova equipació del FC Barcelona per a la temporada 2012/13 les franges de color blau i grana es fusionen per donar a la samarreta un aire nou i agosarat. Durant anys, el Club ha aprofitat el millor del seu planter i ha fusionat aquestes joves estrelles amb els millors jugadors del món, de manera que l'equip incorpora joventut, tradició i creativitat, qualitats que inspiren la nova equipació per a la temporada 2012/13 i presentada aquest migdia al MACBA.

El coll de color vermell

El coll rodó vermell dóna a la samarreta un toc clàssic i modern alhora, mentre que a la part exterior del coll es mostra la senyera. A la part interior del coll es pot llegir ‘Més que un club’. El blau de la samarreta és més fosc que en les temporades passades. I el tipus de lletra utilitzat en l'equipació s'inspira en l'arquitectura catalana.

Pantalons blaus amb una franja vermella

Els pantalons curts blaus tenen una franja vermella al costat i 'Barça' a la part del darrere de la cintura. A les mitges blaves hi posa Barça en groc amb la mateixa lletra que la de la samarreta. Les mitges també tenen un disseny nou i innovador, amb una plantilla de cotó renovada que ofereix el suport i la comoditat de què gaudeixen els professionals a tothom qui se les posa.

Aposta innovadora de Nike

Aquesta equipació, alhora que combina un estil esportiu jove i modern per donar al Club una nova imatge icònica, ofereix a l'equip les innovacions de Nike tecnològicament més avançades per contribuir a millorar la comoditat i el rendiment dels atletes.

Respectuosos amb el medi ambient

La nova primera equipació està feta amb el polièster reciclat d'última generació de Nike, que la converteix en l'equipació més respectuosa amb el medi ambient mai fabricada per Nike. Per a cada equipació (samarreta i pantalons curts) s'han fet servir fins a tretze ampolles d'aigua reciclades de plàstic. Aquest innovador procés de fabricació redueix el consum d'energia fins a un 30% en comparació amb la fabricació del polièster tradicional. Des del 2010, Nike ha utilitzat uns 1.115 milions d'ampolles de plàstic reciclades per crear aquesta equipació d'alt rendiment.

Tecnologia Dri-FIT

L'equipació està feta amb un teixit un 23% més lleuger i una estructura de punt un 20% més resistent que les equipacions anteriors de Nike; a més, incorporen la tecnologia Dri-FIT per expulsar la humitat del cos dels atletes i ajudar-los a estar frescos i secs al camp.

L'equipació disposa de juntures enganxades i reforçades en forma de T que donen més resistència a les costures principals de la samarreta i els pantalons curts, i costures interiors fusionades amb un acabat pla que millora la comoditat i el rendiment. La regulació de la temperatura es veu afavorida per unes zones de ventilació, una sèrie de foradets tallats amb làser des de les aixelles fins a la cintura, que deixen passar l'aire i contribueixen al confort dels jugadors.

Les capes de base Nike Pro Combat complementen l'equipació dels atletes, milloren la comoditat i incrementen la protecció contra lesions. Alhora, els aficionats i els jugadors poden gaudir fora del terreny de joc de la col·lecció d'equipament esportiu del FC Barcelona que ofereix Nike, inspirada en la tradició del Club.

Tornar a dalt