fcb.portal.reset.password

Encaixada de mans dels dos presidents / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Just abans del tradicional dinar de directives que en aquesta ocasió té lloc a Madrid, Florentino Pérez i Sandro Rosell han comparegut davant els mitjans de comunicació amb motiu del partit d'aquesta nit a l'estadi Santiago Bernabéu. En la seva primera intervenció, el president del Reial Madrid ha incidit en "l'interès que el Clàssic aixeca arreu del món", motiu pel qual espera "que el partit respongui a les expectatives". Sandro Rosell, per la seva part, i després d'agrair l'hospitalitat tant de Florentino Pérez com de la seva Junta, ha apuntat a la importància que, dins la "rivalitat sana" que hi ha, el compromís "sigui un exemple d'esportivitat per a la comunitat del futbol".

Florentino Pérez ha assegurat que l'equip blanc arriba amb "molta il·lusió" a un partit que, segons la seva opinió, "és un més, però a la vegada és diferent". "El més important és que el d'avui és un dia de festa del futbol, i de ben segur que respondrà a les expectatives", ha afegit. El president blaugrana, per la seva banda, ha comentat que "per la classificació, pel camp on juguem, i per estadístiques, probablement el favorit és el Reial Madrid". A la vegada, però, ha recordat que "nosaltres tenim el millor entrenador del món i els que considerem són els millors jugadors" i que, per tant, amb aquests ingredients, "les estadístiques estan per trencar-les".

El resultat no serà clau a la Lliga

Tant un com l'altre tenen molt clar que, independentment del resultat final del partit,  encara podria passar de tot tenint en compte que queda moltíssima Lliga per endavant. "A hores d'ara, passi el que passi res és definitiu, res és transcendental. Està clar que és un partit important per a la Lliga i per als dos equips, i segur que deixarem una bona imatge, perquè el més important és respondre a aquesta festa del futbol arreu del món", ha comentat Florentino Pérez. En la mateixa línia, el president barcelonista ha apuntat que "qui s'endugui el partit guanyarà una posició interessant a la Lliga, però no significarà res per al desenllaç final de la competició. Avui no es sentencia res, no s'acaba la Lliga ni s'acaba el món."

Els dos presidents, feliços per la presència de Tito Vilanova

Tant Florentino Pérez com Sandro Rosell ha mostrat la seva satisfacció pel fet que el segon entrenador del Barça pugui estar aquesta nit a l'estadi Santiago Bernabéu. "Vull transmetre la satisfacció del Reial Madrid pel fet que Tito Vilanova pugui estar aquí  aquesta nit en el partit del Bernabéu", ha comentat el president del conjunt blanc. Per a Sandro Rosell, el FC Barcelona "ja ha guanyat moralment" el partit per poder comptar amb el seu segon tècnic, "perquè, per sobre la rivalitat, hi ha la qualitat humana". "Estem molt feliços que aquesta persona que tots estimem molt pugui estar amb nosaltres" , ha conclòs.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();