fcb.portal.reset.password

Santi Ezquerro ja va participar en els tornejos del 2011 a Alemanya

L’Agrupació Barça Jugadors ha viatjat a Alemanya on aquest cap de setmana jugarà dos tornejos de futbol ‘indoor’ a les localitats de Dresden i Chemnitz.

L’expedició blaugrana està formada per Salvador Miracle, Òscar Arpón, Albert Luque, Òscar Rodón, Gerard López, Santi Ezquerro, Xavier Sánchez Jara, Robert Fernández, Ramon De Quintana, Joan Blanquera, Lluís Moragues i Thomas Christiansen. Amb l’equip han viatjat el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, i el vicepresident esportiu, Joan Moratalla.

A banda de l’al·licient de veure jugar antics futbolistes blaugrana, el cartell de participants d’aquest any fa encara més atractiu aquests dos tornejos. L’equip de l’Agrupació s’enfrontarà als exjugadors de l’AC Milan i als del Bayern Munic. També hi participaran la selecció de Qatar, una selecció mundial i els equips alemanys del FC Erzebirge Aue, el FC Magdeburg i el Dinamo de Dresden.

És la segona ocasió que l’equip d’exjugadors del FC Barcelona participa en aquests campionats, que reuneixen un bon nombre de públic en els pavellons on se celebren. En l’edició del 2011, l’Agrupació va quedar segona al torneig de Chemnitz i en cinquena posició en un altre, jugat a la localitat de Zwickau.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();