fcb.portal.reset.password

PHOTO: FCB

La segona jornada del viatge a terres xineses ha estat marcada per la visita a la Universitat de Pequín, on la resposta dels estudiants ha deixat una bona prova del gran interès que suscita el Barça al mercat asiàtic. Més de 4.000 estudiants havien sol·licitat poder ser presents en el col·loqui que el president Sandro Rosell ha fet a la sala magna de la universitat. Finalment, han estat prop de 400 els estudiants que han omplert l’auditori i que s’han interessat per aspectes de l’actualitat blaugrana i per les intencions del Club d’expandir-se a la Xina.

Els estudiants també han preguntat quin paper pot tenir el Barça a l’hora de potenciar el futbol local. En aquest sentit, s’ha destacat la importància dels campus que el Club impulsarà durant els propers anys a Pequín. Quant a la possibilitat de jugar partits en horaris adaptats al mercat xinès, el president Sandro Rosell ha demanat comprensió a la tradició dels socis del Club d’assistir al Camp Nou o presenciar els partits després de dinar, habitualment en família. Tanmateix, el president Rosell ha admès que es jugaria a les 12 si els operadors o la competició així ho exigeix.

Visita a l’Estadi Olímpic

Una altra de les cites destacades de l’agenda de la jornada ha estat la visita a l’Estadi Olímpic de Pequín, més conegut com El Niu, per ratificar l’acord estratègic de col·laboració amb la companyia Inter Sport, propietat de l’Ajuntament de Pequín, per impulsar l’expansió de la imatge del Barça al mercat xinès, amb accions com la celebració de campus esportius durant els propers cinc anys. La delegació blaugrana ha estat rebuda pel departament d’esports de l’Ajuntament de Pequín, que ha obsequiat el president Rosell amb una maqueta de l’Estadi Olímpic.

La jornada s’ha completat amb una trobada informal de la delegació blaugrana amb corresponsals dels mitjans de comunicació catalans i estatals que fan la seva tasca informativa a la Xina.

Tornar a dalt