fcb.portal.reset.password

Vista aèria del Camp Nou. FOTO: ARXIU FCB.

L’aspecte patrimonial ha estat un dels punts clau del balanç de la temporada del president Sandro Rosell. En primer lloc, ha exposat novetats en les remodelacions del Camp Nou i Palau Blaugrana i la creació de l’Espai Barça.

“Hi ha dues actuacions que s’han de fer, però que no podrà ser fins que no reduïm deute. És un pas enrere per fer-ne tres endavant. No es farà l’Espai Barça ni la remodelació de l’Estadi, i el mateix passa amb el Palau. Avui no es pot fer, però en el moment que trobem el finançament, que no afecti el dia a dia del Club, ho farem i posarem la decisió en referèndum. I és que fer un estadi nou o remodelar-lo, la decisió serà per a tota la vida i volem que sigui presa per tots els socis”, ha assenyalat.

Al mateix temps, el màxim dirigent ha apuntat que un dels objectius de la Junta és “mantenir el patrimoni” i que hi haurà sensibles millores al Camp Nou (canvi de gespa anual i al túnel de sortida al camp), al Palau (als vestidors i la sala de premsa) i a la Ciutat Esportiva (gespa i ampliació del gimnàs). També ha exposat la nova funcionalitat del Palau Blaugrana 2 com a nova seu social del Club, que espera que sigui operativa “en 5 o 6 mesos”, i una nova oferta gastronòmica a l’Estadi.

Fets i no paraules

D’altra banda, en l’apartat institucional, Rosell ha manifestat: “Continuem aprofundint les relacions amb tots els organismes oficials”. En aquest sentit, ha revelat quin serà el paper de la Junta que encapçala: “Seguirem defensant el Club amb fets i no paraules”. El president, que ha lamentat “la mala sort” que van tenir els àrbitres la temporada passada, ha deixat clar que totes les actuacions sempre “són consensuades amb el vestidor”.

D’altra banda, s’ha mostrat igualment rotund a declarar que “la catalanitat és irrenunciable”. Segons ell, “va dins l’ADN i per això seguirem fent Juntes Itinerants per seguir absolutament lligats al territori”. I continuava: “Alhora, no podem oblidar que som un club global, amb 350 milions de seguidors. Som líders en l’àmbit 2.0”.

Sensibilitat social

Pel que fa a l’àmbit social, ha incidit en l’alta “sensibilitat” en aquest aspecte per part del Club i ha reiterat les paraules del portaveu Toni Freixa respecte als preus dels abonaments del Camp Nou: “Vam dir que no els apujaríem els dos primers anys i així ho hem fet. La Junta també ha decidit no incrementar-los l’any que ve, per la situació econòmica que tots estem patint”. A més, Rosell ha explicat l’activació de la llista d’espera: “Per primer cop en vuit anys, els 200 primers inscrits tindran l’abonament que els correspon. Volem que succeeixi cada any i que sigui un procés transparent”.

Pel que fa a la grada d’animació, ha afirmat: “Hi seguim treballant, juntament amb els Mossos d’Esquadra. Serà una realitat quan tinguem la garantia que hi hagi tolerància zero amb la violència”.

Finalment, el president ha destacat algunes accions portades a terme, com ara la creació de l’OAE (Oficina d’Atenció Especialitzada), la implantació de la campanya Camp Nou Sense Fum o la Diada del Soci Solidari, que ja ha avançat que es repetirà “en funció dels rivals a les primeres eliminatòries de la Copa del Rei”. També anunciava la formació d’un “racó especial per a l’esport femení al Museu, amb un lloc preferent per a la Lliga que ha guanyat l’equip femení de futbol”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();