fcb.portal.reset.password

Presentació del llibre sobre la vida de Francesc Calvet a l'Agrupació Barça Jugadors /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS

L'Agrupació Barça Jugadors ha acollit aquest dijous la presentació del llibre 'Francesc Calvet, el pagès que va triomfar al Barça', escrit pel periodista Guillem Gómez. Amb motiu del desè aniversari de la mort de Francesc Calvet i, després d'una llarga recerca, l'autor ha fet un exhaustiu repàs a la vida del lateral del Barça de les 5 Copes. El llibre es pot comprar a través del seu lloc web

Molt més que una biografia

El periodista Guillem Gómez, a més de fer un repàs per la biografia de Calvet, ha destacat les anècdotes i curiositats de la seva carrera futbolística, així com les declaracions dels seus companys d'equip –Ramallets, Seguer o Basora, entre molts d'altres- que faran gaudir l'aficionat blaugrana. Tot i això, la intenció de l'autor ha estat "reflectir la trajectòria en el Barça d'un jugador que es va incorporar immediatament després de la Guerra Civil amb 17 anys, que va viure la dura i difícil postguerra i que va acabar triomfant en ser un dels components del mític equip de les Cinc Copes".

Assistents

L'acte de presentació, que s'ha celebrat a la seu de l'Agrupació, ha tingut una gran afluència. Entre els assistents hi figurava l'assessor del Centre de Documentació del FC Barcelona, Carles Santacana, que ha destacat la llarga recerca de l'autor per tal de documentar tant la trajectòria futbolística com la vida d'en Francesc Calvet. També han estat presents el directiu del FC Barcelona, Silvio Elias, i el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda. La previsió de mal temps ha comportat que Josep Seguer, excompany de Calvet en l'equip blaugrana, no hi hagi pogut assistir.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();