fcb.portal.reset.password

La nova samarreta, a la FCB Botiga del Camp Nou / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Si bé la setmana passada tenia lloc al Museu d’Art Contemporani de Barcelona la presentació de la nova equipació del FC Barcelona per al curs 2012-13, des d’aquest dilluns, els socis i aficionats del primer equip de futbol ja la tenen a la seva disposició. Tot i que aquest dilluns és festiu a Barcelona, la FCB Botiga del Camp Nou ha obert les seves portes perquè tots aquells que ho desitgin puguin lluir ja els colors blaugrana de la manera més actualitzada. També està disponible a d’altres punts oficials de venda.

La línia casual, també

De moment, està disponible tant la primera equipació com la tercera, tant en la seva línia masculina, com femenina i infantil. Per tenir la possibilitat d’adquirir la segona, caldrà esperar uns dies més. També està disponible a la FCB Botiga del Camp Nou la línia casual, una col·lecció de roba de carrer basada en els símbols del conjunt blaugrana. Uns nous equipaments, aquests, que volen forjar un vincle encara més fort entre el Club i els seus seguidors.

Molt bona acollida

Aprofitant el dia festiu a la ciutat de Barcelona, i que les instal·lacions del Camp Nou estan obertes, són moltes les persones que, des de primera hora del matí, no s’ha volgut perdre l’oportunitat de ser les primeres en adquirir una nova samarreta. En línies generals, l’equipació per al curs 2012-13 ha tingut molt bona acceptació entre els socis i aficionats barcelonistes, que veuen amb bo ull la nova proposta.

Canvi d’imatge

En la nova equipació del FC Barcelona per a la temporada 2012/13 les franges de color blau i grana es fusionen per donar a la samarreta un aire nou i agosarat. Durant anys, el Club ha aprofitat el millor del seu planter i ha fusionat aquestes joves estrelles amb els millors jugadors del món, de manera que l'equip incorpora joventut, tradició i creativitat, qualitats que inspiren la nova equipació per a la temporada 2012/13.

També a la FCB Botiga Online

Les noves equipacions de la primera plantilla per a la pròxima temporada també es poden adquirir a través de la FCB Botiga Online.

[[BOTOGRIS::COMPRAR++Nova samarreta 2012-13::http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/kit_selector.aspx?selector=471::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();