fcb.portal.reset.password

Final Lliga de Socis /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS

Punt final a la Lliga de Socis 2011/12. Aquest diumenge, els socis participants han fet realitat un dels seus somnis: jugar un partit a l’Estadi del FC Barcelona. La pluja ha estat la protagonista del matí i de la tarda, però no ha impedit que els partits es disputessin amb regularitat fins al migdia. El director esportiu del futbol formatiu, Guillermo Amor, ha estat l’encarregat d’entregar les medalles als nens que han participat al matí, mentre que Pilar Guinovart les ha lliurat als equips que han jugat la final  Fair Play al migdia. Ja a la tarda, Josep M. Fusté, assessor de la Junta Directiva, ha entregat els trofeus i les medalles als vencedors de les categories Sènior i Veterans de la Lliga de Socis.

Els més petits, també al Camp Nou

Els primers socis blaugrana a jugar sobre la gespa de l’Estadi en l’edició d’aquest any han estat els més joves. Des de les 9 del matí fins a les 12 h, els protagonistes han estat els més petits. El camp s’ha dividit en dos terrenys de joc, on els sis equips formats per nens i nenes de diferents edats han estat guiats en tot moment per tècnics de l’FCB Escola i animats per una afició molt engrescada. L’objectiu, que tots els més petits poguessin gaudir d’un dia de somni inoblidable al Camp Nou, s’ha aconseguit satisfactòriament.

A la tarda, torn dels adults

Al llarg del mes de maig i juny, 580 socis blaugrana dividits en uns 40 equips han disputat diferents partits als camps de la Ciutat Esportiva que han configurat la Lliga de Socis 2012. De tots els equips participants, dos conjunts s’han classificat per a la final del Camp Nou pel seu joc net: l’equip Exprés de la categoria Sènior i el conjunt de la Penya Blaugrana Igualada (categoria Veterans). La final Fair Play, que s’ha disputat a les 13.00 hores, ha estat molt emocionant i intensa, i l’ha guanyat l’equip Exprés. Un cop finalitzat el partit, els dos equips s’han agafat de les mans i han fet una rotllana conjunta al mig del camp. D’aquesta manera, ambdós conjunts han mostrat la seva esportivitat.

La resta de participants s’han dividit en dues categories en funció de la data de naixement: la Sènior (els nascuts entre 1977 i 1993) i la de Veterans (nascuts del 1976 o abans). En la final de la categoria de Veterans, el conjunt Sarrià s’ha proclamat campió davant l’equip Joan Gamper (2-0), que ha lluitat fins als últims instants. Pel que fa a la categoria Sènior, l'Esquerra de l'Eixample s'ha imposat als Eterns 1899 en un partit marcat per la forta pluja. D'aquesta manera, l'Esquerra de l'Eixample revalida el títol que ja va aconseguir la temporada passada en aquest mateix torneig.

Un record en forma de medalles

L’experiència de jugar al Camp Nou està a l’abast de molt pocs afortunats, i per això, tots els participants que aquest diumenge han gaudit d’aquesta oportunitat han marxat a casa amb una medalla i un diploma del FC Barcelona que servirà per recordar el dia en què tots ells van jugar sobre la gespa de l’estadi blaugrana.

´
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();