fcb.portal.reset.password

Assemblea General Ordinària del 2010 / FOTO: arxiu FCB

La reunió de la Junta Directiva que va tenir lloc dimarts a la tarda es va centrar exclusivament en l'Assemblea de Compromissaris que es farà dissabte al Palau de Congressos de Barcelona, com ha apuntat el seu portaveu Toni Freixa en la compareixença d'aquest matí.

Primer de tot, Freixa ha volgut traslladar la satisfacció que existeix entre els directius del FC Barcelona pel "canvi d'actitud en el soci" envers l'Assemblea. "Estem satisfets per haver aconseguit un èxit de participació i assistència", ha apuntat el portaveu, que preveu que dissabte assisteixi un nombre similar de compromissaris que l'any passat (1.200).

"Salt qualitatiu"

L'augment de l'assistència a l'Assemblea es deu, segons Freixa, a les dates en què ara té lloc aquesta cita –entre el mes de setembre i octubre i que coincideix amb un partit al Camp Nou–, a la informació que el Club ofereix als compromissaris abans que se celebri a través de diverses sessions informatives, i als temes que s'hi tracten. "Hem aconseguit un salt qualitatiu", ha dit en comparació amb edicions anteriors.

L'aprovació de tres punts

El patrocini de Qatar Foundation, el Camp Nou sense fum i la grada d'animació són tres dels aspectes destacats de l'Assemblea. En aquest sentit, Freixa es mostra orgullós, perquè oferint l'opció als compromissaris de donar el vistiplau d'aquest temes "estem generant un debat". "Per primera vegada les assemblees són interessants, ja que la gent té ganes de manifestar aquesta opinió", ha apuntat. I ha afegit que "les decisions que surtin de l'Assemblea seran més fortes" que si només haguessin comptat amb l'aprovació de la Junta.

Un Club viu

Tot i que, finalment, un grup de socis no ha assolit les signatures necessàries per incloure un punt a l'Assemblea per aprovar un referèndum sobre el patrocini de Qatar Foundation, Freixa els ha felicitat per la seva participació: "Fan més viu el Club".

Sobre la grada d'animació, Freixa ha explicat que el que la Junta Directiva porta a aprovació és un concepte: "És un projecte en què es presenta una idea i no persones. És un projecte que ha de comptar amb el vistiplau dels Mossos d'Esquadra". I ha afegit que "mai entraran a l'Estadi persones que la Conselleria d'Interior no ho permeti".

“Sentit comú” de l'RFEF

L'anada dels setzens de final de la Copa del Rei coincideix amb el Mundial de Clubs i, segons algunes informacions, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) voldria avançar el partit a mitjans del mes de novembre, coincidint amb l'aturada per seleccions. Toni Freixa espera que "el sentit comú portarà una bona solució" i que, per tant, finalment, no s'hagi de jugar en aquestes dates (un dia després del partit de la selecció espanyola), perquè el FC Barcelona segurament no podria comptar amb els jugadors internacionals.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();