fcb.portal.reset.password

El pavelló Palau Blaugrana 2 es convertirà ben aviat en una nova seu social que acollirà l’OAB, l’OAP i també la nova OAE / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS-FCB

El secretari i portaveu de la Junta Directiva, Antoni Freixa, ha comparegut aquest dimarts en roda de premsa per explicar els acords als quals es va arribar en la reunió de Junta celebrada dilluns. En aquest sentit, Freixa ha detallat un seguit d’actuacions destinades a la millora i l’adequació d’algunes de les instal·lacions del Club, així com per optimitzar els serveis d’atenció al soci.

Nova seu social

Així, s’ha anunciat que el pavelló Palau Blaugrana 2, l’antic Picadero, tindrà ben aviat una nova seu social que acollirà l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), a l’Oficina d’Atenció a les Penyes (OAP) i també la nova Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE). En aquest espai s’habilitarà la nova Sala París, un nou auditori multiusos. L’espai que fins ara acollia l’OAB i la Sala París es destinarà a l'ampliació de la FCBotiga Megastore.

Millora de la restauració

Freixa ha apuntat també que, en els pròxims mesos, s’ampliarà l’oferta d’hosteleria i gastronomia que s’ofereix a l’esplanada i al boulevard del Camp Nou.

Nou pavelló per als equips base de les seccions

La Junta directiva també ha decidit impulsar la construcció d’un nou pavelló esportiu a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, concretament a la parcel·la recuperada l’any passat, que estarà destinat a l’ús dels equips base de les seccions.

Reformes al Palau Blaugrana

Pel que fa al Palau Blaugrana, estan previstes unes reformes destinades a millorar la seva zona de serveis, la sala de premsa i la sortida d’emergència.

Viatge a Qatar

D’altra banda, s’ha informat que els dies 28, 29 i 30 de maig està previst realitzar un viatge institucional a Qatar per complir amb compromisos contractuals derivats de l’acord de patrocini amb Qatar Foundation. Segons ha explicat Freixa, viatjaran el president Sandro Rosell, el vicepresident Javier Faus, el director general Antoni Rossich, el director esportiu de futbol professional Andoni Zubizarreta i els tècnics Josep Guardiola i Tito Vilanova.

El 6 de juny, sorteig de compromissaris

Finalment, Freixa ha anunciat que el pròxim 6 de juny es farà el sorteig de compromissaris per determinar els socis que assistiran a l'Assemblea dels 2 pròxims anys.

Pròxima Junta itinerant, a Figueres

Toni Freixa ha comunicat que la pròxima reunió itinerant de la Junta Directiva se celebrarà el 4 de juny en el Museu Dalí de Figueres.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();