fcb.portal.reset.password

La Nova Masia / FOTO: CAPARRÓS - FCB

El barcelonisme va gaudir aquest dijous de la inauguració de lanova Masia - Centre Formatiu Oriol Tort gràcies a la retransmissió en directe de l'acte a través del web del Club, del seu canal de YouTube i de Barça TV. Gairebé 300.000 persones es van unir a tot el món en aquest esdeveniment únic que va ser vist en més de 150 països i en tres idiomes. Per primera vegada en la història, es va poder seguir en directe un acte a tot el món en català que va gaudir més de 50.000 persones. YouTube va ser la plataforma utilitzada per fer arribar el senyal a tot el món.

Sentiment blaugrana global

A la pàgina web del Club es van connectar un total de 130.338 usuaris per seguir l'esdeveniment, mentre que al Canal YouTube del FC Barcelona ho van fer 93.038. La retransmissió estava disponible en català, castellà i anglès.

D'altra banda, el programa especial de Barça TV sobre la inauguració de la Masia va aconseguir un 1,8% de 'share' i 35.000 persones de mitjana, durant les dues hores que va durar l'emissió, el seguiment televisiu més ampli. Altres televisions com TV3, Esport 3, Teledeporte i televisions de 60 països a través del senyal ofert per l'agència de notícies Omnisport van seguir l'acte. Entre aquestes destaquen ESPN, Al Jazeera i Fox Soccer.

A la inauguració hi havia acreditats 177 / 2 de comunicació: 26 mitjans escrits, 20 ràdios, 112 televisions i 19 fotògrafs.

A les xarxes socials, l'impacte també va ser molt elevat, amb més de 122 'tweets' -missatges de Twitter- per minut, cosa que representa dues actualitzacions cada segon parlant sobre la inauguració de què es va gaudir a Sant Joan Despí gràcies al 'hashtag' # masiaFCB.

El vídeo complet de la retransmissió de l'acte està disponible per ser consultat a Youtube.

"La nova Masia per al nou Messi"

La inauguració de la nova Masia ha estat una fita històrica que els mitjans de tot el món també han reproduït amb admiració i destacant que aquesta serà la nova fàbrica de talent del FC Barcelona. Reuters destaca la impressionant llista de talents de la Masia del Barça, "començant pel mateix entrenador". Per la seva banda, ESPN destaca que "mentre l'elit europea encara està pensant com aturar la màquina blaugrana, els catalans ja tenen un pla mestre per mantenir-se al capdavant durant els pròxims anys".

'L'Équipe' i 'Le Figaro' també es fan ressò d'aquesta inauguració sonada en les seves versions digitals i un mitjà econòmic especialitzat, Sportune.fr, diu que aquesta és la nova Masia "per buscar el nou Messi". Des de Suècia, al Brasil, passant per Rússia, els Estats Units o el Regne Unit, la nova Masia és la peça clau per al Barça del futur.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();