fcb.portal.reset.password

Aficionats i socis al Camp Nou. Foto: Germán Parga (FCB).

La posada en marxa del projecte de la Grada d’Animació dependrà dels Mossos d’Esquadra. “En aquests moments els Mossos no ens garanteixen la total seguretat dels socis a l’Estadi, que és el que nosaltres volem”. Així s’ha expressat Jordi Cardoner aquest divendres a www.fcbarcelona.cat i Barça TV pel que fa al projecte de la nova Grada d’Animació al Camp Nou.

 

Primer, a l’Assemblea

L’aprovació de la creació d’una Grada d’Animació serà un dels punts de l’ordre del dia a la pròxima Assemblea de Compromissaris que se celebrarà el proper 24 de setembre al Palau de Congressos de Catalunya. “Aprofitant

l’Assemblea de Compromissaris els traslladarem una pregunta: en el supòsit que els Mossos ens en donin l’aprovació, estaríeu d’acord i ratifiqueu tirar endavant aquesta grada?. I aquesta serà més o menys la pregunta que portarem a ratificació”, ha explicat el vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona.

 

La valoració dels Mossos

La creació de la Grada d’Animació sempre estarà supeditada a l’autorització final dels Mossos d’Esquadra. “Darrerament s’han produït una sèrie d’esdeveniments, com en la final de la Supercopa a Mònaco, que han provocat un petit retrocés en l’avanç que havíem aconseguit. Recordeu que fins i tot havíem limitat l’accés a aquesta grada només als socis. Això ens fa pensar a tots que potser ara no és el moment de fer-ho. Si la situació canvia, trobarem millors moments”, ha explicat Jordi Cardoner.

 

Així doncs, l’aprovació de l’Assemblea seria necessària però no suficient per tirar endavant el projecte de Grada d’Animació, atès que els Mossos d’Esquadra tindrien l’última paraula.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();