fcb.portal.reset.password

Imatge del Gol Sud del Camp Nou. FOTO arxiu FCB.

El FC Barcelona comunica que, finalment, es substituirà la gespa del Camp Nou  després del partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei davant l’Osasuna, que  es disputarà a l’Estadi el 4 de gener a les 22 hores, tal com va disposar el sorteig. Així doncs, el FC Barcelona ha retirat la petició que va fer a la Real Federación Española de Fútbol  i l’Osasuna de canviar l’ordre dels partits per poder jugar l’anada al Reyno de Navarra. El primer partit que jugarà l’equip de Guardiola en el nou terreny de joc serà el corresponent a la dinovena jornada de Lliga, el 15 de gener, davant el Betis.

L’ajornament del canvi de gespa, previst inicialment perquè els treballs poguessin estar enllestits el 29 de desembre, es produeix després que els tècnics en la matèria hagin recomanat portar una gespa procedent d’Alemanya que suporta millor les baixes temperatures i permetrà passar l’hivern amb millors garanties. Amb l’arribada de la primavera, i en cas que sigui necessari, el Club té previst la possibilitat de fer un nou canvi de gespa, aquesta procedent de Bordeus, que s’adapti millor a les condicions climàtiques del moment.

El FC Barcelona no escatimarà esforços ni recursos per tal que el primer equip tingui el millor camp possible i en les millors condicions.

Tornar a dalt