fcb.portal.reset.password

La temporada passada, els membres de la Creu Roja també van colaborar amb el FC Barcelona, en la final de València / FOTO: ARXIU FCB.

La Creu Roja facilita el trasllat divendres, 25 de maig, a 11 socis del FC Barcelona amb mobilitat reduïda o discapacitat a Madrid amb motiu de la celebració de la final de la Copa del Rei. Aquest acompanyament es tracta d’una acció especial del projecte ‘T’acompanyem!’ que van endegar ambdues entitats aquest febrer.

El trasllat i acompanyament d’aquests socis del FC Barcelona amb discapacitat o mobilitat reduïda d’arreu de Catalunya a l’estadi Vicente Calderón, de Madrid, el fan quatre membres voluntaris de la Creu Roja i es fa per dos mitjans: a través de carretera, amb un vehicle de transport adaptat que surt de Bellver de Cerdanya, i per tren, amb l’AVE, que surt des de l’estació de Sants de Barcelona.

Un cop a Madrid, aquests voluntaris prestaran suport a aquests i altres socis del Club amb discapacitat o amb problemes de mobilitat que s’hi hagin desplaçat pel seu compte perquè puguin accedir fàcilment a les localitats de l’estadi Vicente Calderón.

Fa un any, la primera experiència

Aquest acompanyament especial té el precedent de la final de la Copa del Rei jugada a l’estadi de Mestalla (València) a principis d’abril del 2011, en el qual es va mobilitzar un equip de nou membres de la Creu Roja, entre ells un professional de la infermeria, per traslladar sis socis del club blaugrana.

El projecte ‘T’acompanyem!’, ha realitzat, des de febrer, en 13 partits diferents (9 de Lliga, 1 de la Copa del Rei i 3 de la Champions Leage), 78 acompanyaments dins el Camp Nou i ha dut a terme el trasllat de 12 usuaris des dels seus domicilis. Tot aquest dispositiu s’ha cobert amb 222 places d’acció voluntària de la Creu Roja.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();