fcb.portal.reset.password

Juan Antonio Gutiérrez, Eusebi Cima, Jordi Monés, Maite Fandós i Montserrat Vendrell, al Camp Nou. Foto: Àlex Caparrós - FCB

A l'Avantllotja Lateral de l'Estadi s'ha inaugurat aquest dimarts al matí la tercera trobada d'aquesta xarxa de coneixement del múscul i el tendó. "Volem que el Barça estigui molt compromès en la recerca esportiva per després retornar-ho a la població", ha afirmat Jordi Monés, directiu responsable de l'Àrea Mèdica i Rendiment.

Jordi Monés s'ha mostrat satisfet de poder repetir aquesta trobada: "Fa 4 anys, aprofitant els coneixements que teníem en l'esport d'elit, vam impulsar aquesta xarxa per a la recerca del múscul i el tendó. I sent-ne els promotors, no volíem semblar una espectadors d'aquesta iniciativa. Hem volgut fer-ho a casa".

A la recerca de les sinèrgies

El directiu responsable de l'àrea mèdica també ha volgut recordar-ne els objectius: "Es busca aprofitar les sinèrgies d'investigadors catalans, espanyols i estrangers per veure com podem millorar l'estudi de les lesions musculars i tendinoses en els esportistes. Però volem anar més enllà. Volem aprofitar aquests coneixements per tornar-ho en forma de salut a la població en general".

Acte d'inauguració

En la inauguració, el mateix Jordi Monés ha exercit d'amfitrió del president del Centre Tecnològic Leitat, Eusebi Cima; la directora general de Biocat, Montserrat Vendrell; el responsable de Medicina de l'Esport de la Secretaria General d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Juan Antonio Gutiérrez; i la tinent d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandós.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();