fcb.portal.reset.password

‘L’Équipe Magazine’ publica aquest dissabte una edició especial dedicada només al FC Barcelona

'L'Équipe Magazine', el suplement setmanal del diari francès, ha publicat aquest dissabte un especial sobre el Barça per acompanyar l'edició d’aquest 21 d'abril que porta per nom "100% Barça, Més que un Club". Per primera vegada, el prestigiós rotatiu francès, que anteriorment ja va fer el mateix en quatre ocasions, amb personatges com Platini, Cantona, Zidane i la selecció de rugbi de Nova Zelanda, coneguda com “All Blacks”, dedica el seu especial a un club de futbol.

Des de tots els àmbits

Els continguts d’aquest especial sobre el Barça es presenten d’allò més atractius, amb entrevistes al president Sandro Rosell, Xavi Hernández i Johan Cruyff. Però aquest especial vol anar també més enllà i per això tracta temes tan variats com la gastronomia, representada a través del reconegut cuiner i aficionat barcelonista Ferran Adrià, o la figura de Lucien Muller, el primer francès de renom que va vestir la samarreta blaugrana.

No hi podia faltar un reportatge sobre Messi, en aquest cas analitzat des de sis perspectives diferents, ni tampoc una referència especial al paper fonamental de la formació des del planter i la importància que té en el Club la integració. El protagonisme de la pilota en la preparació dels futbolistes, el fet que el FC Barcelona sigui un club poliesportiu, i també dades històriques i estadístiques, completen aquest complet especial.

‘L’Équipe Magazine’, creat l’any 1980, té més de dos milions de lectors cada setmana, i és el quart total més important de la premsa 'magazine' francesa – per darrere de 'Paris Match', 'Telerama' i 'Nouvel Observateur'.

També a ‘Newsweek’ i ‘The Time’

En els últims temps, la presència del FC Barcelona, representat principalment a través del conjunt dirigit per Josep Guardiola, està sent notòria a les publicacions internacionals més prestigioses. D’aquesta manera, el juny del 2011, la publicació americana ‘Newsweek’ dedicava la seva portada al campió de la Champions i es preguntava si l’equip de futbol blaugrana era el millor de tots els temps. Més recentment, al gener d’aquest any, Messi es convertia en el primer futbolista que protagonitzava la portada de la revista ‘Time’.

Tornar a dalt