fcb.portal.reset.password

Iniesta, al Bernabéu / FOTO: ARXIU FCB

El nombre de sol·licituds ja supera, amb escreix, el nombre d'entrades disponibles per als socis que vulguin anar a veure el Madrid-Barça al Santiago Bernabéu. Per tant, aquest dilluns hi haurà sorteig.

En les primeres hores, ja s'han superat amb escreix les 477 entrades disponibles per als socis. Així, el 28 de novembre hi haurà sorteig davant de notari entre tots els socis inscrits. Els dies 28 i 29 de novembre, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats i el repartiment de localitats es farà els dies 1 i 2 de desembre a les taquilles principals. Per primera vegada, doncs, tenint en compte aquesta gran demanda social, el Barça ha decidit organitzar un sorteig de localitats per a un partit de Lliga.

Prop de 2.500 entrades demanades

Fins a les 18 hores d'aquest dijous, els socis del FC Barcelona havien demanat un total de 2.428 entrades per anar a Madrid, xifra que sobrepassa de molt la disponibilitat del Club per a aquest partit. Cal recordar que l'Entitat disposava de 701 entrades per a aquest compromís. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinaran als socis (477) i a les penyes del Club (119), i la resta d'entrades, 105, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals de l'Entitat.

Peticions fins aquest divendres

Els socis tenen fins aquest divendres 25 de novembre a les set de la tarda per fer les seves peticions a través del formulari per demanar entrades a la pàgina web del Club.

En el moment de fer la inscripció, es demanarà que s'introdueixin les dades d'una targeta bancària. En cas que s'accepti la petició d'entrada, bé per ser agraciat en el sorteig, es carregarà automàticament i immediatament l'import de l'entrada i se'n formalitzarà la compra. El preu de les localitats és de 75 euros.

En el cas de les peticions conjuntes, només cal donar les dades d'una targeta bancària a la qual es carregarà l'import total de les entrades demanades. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();