fcb.portal.reset.password

D'esquerra a dreta: Santiago Espot, Pep Guardiola, Núria Aramón, Salvador Cot i Ramon Sangles / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El tècnic Pep Guardiola va rebre aquest dilluns el premi Ramon Aramon i Serra a la fidelitat lingüística, atorgat per l’Associació Llengua Nacional, editora de la revista que porta el mateix nom.

El jurat d’aquest premi ha valorat que Pep Guardiola ha estat el primer entrenador de futbol de l’entitat que, des del primer dia que va ocupar el càrrec, ha realitzat sempre les seves rodes de premsa en llengua catalana, fet que ha significat que el català també s’hagi projectat internacionalment amb el consegüent prestigi per al nostre idioma.

A més, també s’ha valorat que el tracte que Josep Guardiola ha donat al català fa que, fins i tot, aquells periodistes estrangers que han de seguir el seu equip per raons professionals, “hagin après el català i li facin les preguntes en la nostra llengua”.

Els membres del jurat d’aquests premis són: Ramon Sanglas (president Llengua Nacional), Núria Aramon (filla de l’insigne lingüista), Salvador Cot (periodista), Víctor Aleixandre (escriptor), Rosa Calafat (Universitat Illes Balears), Toni Teruel (Universitat València), Santiago Espot (president Catalunya Acció) i Jaume Vallcorba (president de la Fundació Catalunya Estat).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();