fcb.portal.reset.password

Afició / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Aquest dimecres a les 19 h s’ha tancat el procés per sol·licitar entrades per a la final de la Copa del Rei, entre l’Athletic Club i el Barça, que es jugarà al Vicente Calderón el 25 de maig. Durant els sis dies que els socis del Club han pogut demanar localitats –el procés va començar divendres al matí-, s'han sol·licitat un total de 61.569 entrades, agrupades en 27.302 peticions.

Cal recordar que cada soci podia fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

El sorteig, dimarts a les 9.30 hores

Com és habitual aquestes últimes temporades, el FC Barcelona celebrarà aquest dimarts a les 9.30 h, a la sala de premsa Ricard Maxenchs, un sorteig públic davant de notari entre tots els socis inscrits. El notari validarà el número que surti a través d’un programa informàtic i, a partir d’aquest número, s’assignaran les 13.600 entrades que el Club posa a disposició dels socis per a aquesta final.

Aquest sorteig, obert per als socis, serà retransmès en directe per Barça TV. El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i el vicepresident de l’Àrea Institucional, Carles Vilarrubí, hi seran presents.

Entrades a partir de 60 euros

Els dies 10, 11 i 12 d’abril, el Club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades i n’efectuarà el cobrament. En cas de ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata una reserva de l’entrada de 60 euros, que és el preu mínim de les localitats. Si hi ha diferència de preu es pagarà en el moment de fer la compra a les taquilles, on es podrà escollir el preu de l’entrada segons la disponibilitat. El procés de recollida es farà per ordre de petició guanyadora. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

El 85% de localitats, per a socis

Sobre una capacitat total de l’estadi Vicente Calderón de 50.000 localitats, cada club finalista disposa de 20.000 entrades (el 40% de l’aforament), mentre que la resta estaran en mans de l'RFEF. El 85% de les entrades disponibles per a aquesta final (16.757 entrades), es repartiran entre els socis (13.600 entrades) i les penyes (3.400 entrades). El 15% restant (3.000 entrades) seran per a compromisos esportius i institucionals del Club i patrocinadors.

Tornar a dalt