fcb.portal.reset.password

El tancament del VII llibre solidari 'Herois de l'esport'. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

L'acte de tancament del VII llibre solidari 'Herois de l'esport', escrit per diversos periodistes esportius i amb l'apadrinament d'Andrés Iniesta, s'ha portat a terme aquest dijous al migdia a La Masia, Centre de Formació Oriol Tort. 'Herois de l'esport' ha recaptat 67.030 euros per lluitar contra la síndrome de Sanfilippo.

Iniesta ha recordat que "costa molt poc ajudar, costa molt poc temps estar amb aquestes causes, amb aquestes coses que la gent necessita i per a nosaltres és un plaer i un orgull poder col·laborar-hi". I ha continuat dient: "A vegades ens agradaria donar més de nosaltres, perquè hi ha moltíssima quantitat de gent que ho necessita, i a un mateix la consciència se li queda curta perquè voldria fer més i de vegades és difícil", ha dit.

Una nova edició, a punt

El mestre de cerimònies, Emilio Pérez de Rozas, ha agraït al FC Barcelona la cessió "del bressol del futbol" per a aquest acte. El periodista, que ha tingut un record per a Dani Montesinos, ha explicat que l'obra "s'ha convertit en una autèntica diversió que s'intentarà mantenir". Ja s'ha fet públic que hi haurà aviat una vuitena edició i que el padrí serà David Villa.

Tornar a dalt