fcb.portal.reset.password

Les seccions del Club, recollint el primer premi / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Alexis, responent a una pregunta / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

El FC Barcelona continua recollint premis pel seu excel·lent 2011. Aquest dilluns ha rebut dos més a la Gala Nacional del Deporte: ha estat guardonat com el millor equip de futbol i com la millor entitat poliesportiva de l'any. La cerimònia, celebrada al Palau de Congressos 'La Llotja' de Lleida, ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell i els directius Jordi Moix i Manel Arroyo, a banda d'esportistes de totes les seccions professionals.

Rosell: "Per mi són els millors del món"

El primers a rebre el seu premi han estat, precisament, els membres de les seccions. Entre el bàsquet, el futbol sala, l'handbol i l'hoquei patins el FC Barcelona va sumar 13 títols el 2011. Si s'inclouen el futbol i el futbol femení la xifra augmenta fins als 17. "Ser president amb els entrenadors i jugadors que tenim és fàcil. Per mi són els millors del món", ha declarat Rosell, que també ha defensat el valor de les seccions. "Mantenir-les suposa un esforç per a l'economia del Club, però formen part de la cultura catalana i de l'esport".

Han pujat a l'escenari a recollir aquest premi el secretari tècnic de l'handbol Enric Masip i el jugador Viran Morros, el secretari tècnic del bàsquet Joan Creus i el jugador Xavi Rabaseda, el segon entrenador de l'hoquei Ricard Muñoz i el jugador Pablo Álvarez i el tècnic de l'equip femení de futbol Xavi Llorens i les jugadores Eli Sarasola i Marta Corredera.

Cinc de sis títols al futbol

El segon guardó, el que premia el FC Barcelona com el millor equip del món al 2011, en què va guanyar cinc dels sis títols possibles, ha estat recollit pel president Sandro Rosell, el jugador Alexis Sánchez, el director de Relacions Externes Manel Estiarte i el director de l'Àrea Esportiva de Futbol Andoni Zubizarreta. Preguntat sobre les possibilitats a la Lliga, Rosell ha estat clar: "Les matemàtiques manen i, mentre no diguin el contrari, tot és possible".

Alexis: “Estic molt millor”

Quan ha arribat el torn de recollir el premi de l'equip de futbol, ha pujat a l'escenari Alexis Sánchez, lesionat contra l'Sporting de Gijón, i que està encarant la fase final de la seva recuperació. "Estic molt millor", ha declarat, alhora que ha afirmat que l'equip continua en un bon moment de forma.

Tornar a dalt