fcb.portal.reset.password

Ramon Agenjo, Enric Crous, Sandro Rosell i Javier Faus a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. Foto: Àlex Caparrós - FCB

L'acte ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona Sandro Rosell, el vicepresident econòmic, Javier Faus i Enric Crous, director general de Damm. Amb aquest patrocini, que continuarà fins la finalització de la temporada 2015 – 2016, es potenciarà encara més la vinculació històrica entre aquestes dues entitats.

La marca de cervesa exclusiva del FC Barcelona

La renovació de l’acord atorga un cop més a Estrella Damm la categoria de “Premium Partner i Cervesa oficial del FC Barcelona” mantenint-se així com la marca de cervesa exclusiva del club blaugrana i ampliant la relació de la marca cervesera amb el Club.

Una de les novetats destacables és el patrocini en exclusiva de les alineacions dels jugadors que s’emeten als vídeo marcadors del Camp Nou a l’inici de cada partit.

El contracte inclou el patrocini de la Festa Gamper durant 5 anys més. D’aquesta manera, Estrella Damm rep la cessió parcial del ‘naming righ’t de la Festa del Gamper Estrella Damm i el logo d’Estrella Damm serà present en tots els suports que es realitzin durant el Trofeu. També tindrà com fins ara el dret a atorgar el Premi al Millor Jugador del Gamper.

“Una empresa catalana que s’identifica amb el Barça”


El president Sandro Rosell ha expressat la seva satisfacció per poder renovar l’acord de patrocini amb Damm: “És una empresa catalana que s’identifica plenament amb el Barça i els seus valors. El lligam que uneix Damm i el Barça és molt fort. De fet, les dues entitats estan vinculades des de fa més de 20 anys. Amb aquest acord esperem poder contribuir a fer més coneguda aquesta empresa catalana arreu del món”. Rosell ha destacat també els vincles d’unió entre el Barça i Damm: “Amb ells compartim la vocació de ser cada cop més globals, però mantenint sempre les nostres arrels catalanes i familiars. Damm és una marca amb molta història i el resultat de l’esforç i la feina de moltes generacions, igual que el Barça”.

Un tàndem consolidat

D’altra banda, el director general de Damm, Enric Crous, ha afirmat: “És un orgull per Estrella Damm renovar aquest acord amb el FC Barcelona, un club que ja forma part de la nostra història i que durant molts anys ens ha donat tantes alegries. A més, en aquesta nova etapa  d’expansió  internacional de la nostra companyia, és un honor consolidar aquest vincle amb un club com el Barça, tan reconegut i estimat a nivell mundial.”

Per últim, ha recordat que “són molts anys els que portem amb el Barça, i esperem que aquesta unió continuï sempre. Formem un bon equip, dues institucions catalanes i centenàries que estimem la feina ben feta i mirem pel futur, respectant sempre la nostra identitat”.

Un cop realitzada la firma del contracte, els màxims dirigents d’ambdues institucions han gaudit d’un còctel a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm per celebrar aquesta nova etapa que comença i fidelitza la relació entre el FC Barcelona i Estrella Damm.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();