fcb.portal.reset.password

Carles Rexach i Màrius Carol, autors del llibre ‘Dues maneres de viure el Barça’ / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Aquest matí s’ha presentat al Camp Nou el llibre ‘Dues maneres de viure el Barça. Patidors de mena o optimistes de soca-rel’ que recull les converses entre l’exjugador i assessor de la Junta Directiva Carles Rexach i el periodista i director de comunicació del Grup Godó Màrius Carol. És un diàleg entre tots dos en què exposen la postura del culer més tranquil i optimista, representada per Carles Rexach, envers la línia del barcelonista més patidor de Màrius Carol.

Rosell, present a l’acte

L’acte ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona Sandro Rosell, així com també del vicepresident de l’Àrea Institucional Carles Vilarrubí, i els directius Toni Freixa i Jordi Moix. A l’hora d’escollir entre la postura de Rexach o la de Carol, el president Rosell es mostra esperançat: “Entre vosaltres dos, entre els patidors i els optimistes, sóc més del Carles Rexach; sóc més optimista”.

“Espero que el Barça guanyi la Lliga i més ara que veig que ens hi estem acostant. En aquests moments el gran nerviosisme i el pessimisme està més a Madrid que a Barcelona”, opina Carles Rexach sobre el final de temporada del Barça. Per la seva banda, Màrius Carol agraeix l’esforç de l’equip per no haver tirat la tovallola de la Lliga al mes de gener. “Li agraeixo a aquesta plantilla que hagi cregut en les seves possibilitats i que partit a partit hagi anat fent la seva feina. Estem esbufegant al clatell del Madrid”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();