fcb.portal.reset.password

Luciano Murgia, a l'esquerra del president Sandro Rosell, el dia del partit contra la Reial Societat / FOTO: ARXIU FCB

Com en tots els partits de Lliga que es disputen al Camp Nou, i fruit del sorteig de la Llotja Oberta, deu socis del FC Barcelona són agraciats amb l'oportunitat de seguir el conjunt dirigit per Josep Guardiola des d'una posició que és privilegiada. En aquesta ocasió va ser el torn del partit davant la Reial Societat (2-1). Entre tots ells, que van ser rebuts pel president Sandro Rosell i el vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, es va donar el cas curiós d'un experiodista que fruit de la seva feina va poder viure de molt a prop i, a la vegada, entendre el sentiment culer.

I és que com a periodista del diari de la seva ciutat natal, Pesaro, anomenat "Corriere  Adriatico", va estar un temps seguint l'Scavolini Pesaro de bàsquet, motiu pel qual va visitar Barcelona en algunes ocasions. De mica en mica, Luciano Murgia es va anar impregnant de barcelonisme: "Em vaig fer soci del Barça després de deixar de treballar per al diari. El Barça és una emoció, quelcom fantàstic, i no pel que guanya, sinó també pel que és, per la seva història, i per tot".

"Un privilegi i una gran emoció"

Segurament per tots aquests motius, no ho va dubtar ni un moment quan va assabentar-se que es trobava entre els afortunats del sorteig de la Llotja Oberta per al partit contra la Reial Societat, i va venir fins a Barcelona. "He vingut perquè és un privilegi i una gran emoció", afirmava el dia del partit. Per ell, oportunitats com les que es brinden als socis a través d'aquesta iniciativa són una mostra més que "el Barça és més que un Club, i que això és una gran família".

La història completa la podreu seguir al programa '+Club', de Barça TV, aquest dijous a partir de les 21.30 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();