fcb.portal.reset.password

Els socis i aficionats podran deixar el seu missatge a Guardiola / FOTO: ARXIU FCB

Aquest dissabte, coincidint amb l’últim partit de Lliga de la temporada al Camp Nou, contra el RCD Espanyol, el FC Barcelona retrà un reconeixement a Josep Guardiola que comptarà amb la participació activa dels socis i seguidors blaugrana.

Tots aquells que vinguin aquest dissabte a l’Estadi podran deixar escrit el seu missatge d’agraïment en el mural #graciesPep que s’instal·larà en diferents punts del recinte del Camp Nou.

A més, per a tots els barcelonistes i aficionats al futbol que no puguin assistir a l’Estadi, el Club ha preparat diverses accions perquè puguin enviar un missatge a través de les xarxes socials:

- A Twitter: Fent servir l’etiqueta #graciesPep

- A Facebook: S’habilitarà una pestanya (TAB) que es dirà #graciesPep en la qual els barcelonistes podran pujar fotos arrossegant-les directament des dels seus ordinadors (drag and drop).

- A Tencent Weibo: Els barcelonistes que accedeixin a través d’aquesta xarxa social xinesa podran emprar l'etiqueta #GraciesPep i compartir missatges i fotografies.

- Al web del Club: S'hi podran llegir tots els missatges de Twitter que tinguin l’etiqueta #graciesPep. A més, també podran publicar les fotografies vinculades al comiat de Pep Guardiola que enviïn els barcelonistes.

El reconeixement a Pep Guardiola també tindrà continuïtat a dins de l’Estadi, un cop acabi el partit Barça-Espanyol.

Tornar a dalt